Првите шо ги пиша пред некој ден ги утна, вториот пар вчера го погоди..значи по некоја логика наредните шо ке ги пише се добитни Ке го пратампа ја мислам ги погоди xD
Специа - портогруаро 0-1
Пиаченца - караресе 0-1
Чекајте бе уште 40 минута..Првите шо ги пиша пред некој ден ги утна, вториот пар вчера го погоди..значи по некоја логика наредните шо ке ги пише се добитни Ке го пратам
Овие ми ги кажаа дека ке испаднат викендов 100% .. па ги уплатив сите како синглКолку си сигурен дека е Бешикташ?
ке ги пробам и бешикташ и бран ..Овие ми ги кажаа дека ке испаднат викендов 100% .. па ги уплатив сите како сингл
Aldershot - Crewe X-1
Torino - Empoli 2/1
Bodo - Sandnes X-1
Rosenborg - Brann 2/1
Besiktas - Sivasspor 2/1
Sloboda - Zvezda X-2
сеа за сеа само Бодо заеба.. Торино и Алдершот си искочија вчера и Звезда 0-0 полувреме би требало да тепа до крај
За другиве ке видиме вечер
pa dobro so ne gi napisa poranoОвие ми ги кажаа дека ке испаднат викендов 100% .. па ги уплатив сите како сингл
Aldershot - Crewe X-1
Torino - Empoli 2/1
Bodo - Sandnes X-1
Rosenborg - Brann 2/1
Besiktas - Sivasspor 2/1
Sloboda - Zvezda X-2
сеа за сеа само Бодо заеба.. Торино и Алдершот си искочија вчера и Звезда 0-0 полувреме би требало да тепа до крај
За другиве ке видиме вечер
Вчера касно се пуштив и ја пишав Бодо ама ете не испаднаpa dobro so ne gi napisa porano
Браво, штета што не можеше сингл да се мава..14:00 Triglav - Celje 2 (2.35)
мавајте во спортлајф додека не е намалена
Браво царе. Многу пати сум те следел и сега исто. Само продолжи вака.14:00 Triglav - Celje 2 (2.35)
мавајте во спортлајф додека не е намалена
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:20 AM ---
TIKET
13:45 Randers - Roskilde 1 (1.45)
16:00 Kapfenberg - Austria V. 2 (1.75)
16:00 Tottenham - QPR 1 (1.45)
20:00 Rosenborg - Brann 1 (1.50)
Лелеееееееееееее што напраи бе! ahahahahahah....наредни пат стај си 9/10 подобро ќе да е!Подобро за тебе и за нас ..
Играај со твоја глава!!!
Денеска ...
СПЕЦИА - ПОРТОГРУАРО 1 1.70
ПИАЧЕНЦА - КАРАРЕСЕ 1 1.90
100/100