Tе изневерува со твојот другар/другарка?

Член од
2 февруари 2007
Мислења
29
Поени од реакции
1
Na denesno vreme e tesko da najdes vistinski drugar,a za proneveruvanje i da ne zboruvame,koga brat na brat losi si mislat a ne zboruvame za "drugari"

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас сум предобра во такви ситуации, а најмногу ме болат ... го знам тоа дека ги имало, секако.
Другарка моја кога му се пушташе на еден дечко, тој ми кажа, таа се правдаше, се скарав со неа, мислеше дека грешам што не му се карам нему туку неа, но поминаа години и се смиривме и не сум го спомнала тоа пак, иако секогаш ќе и го памтам и токму поради тоа никогаш нема да ми биде тоа што ми била.
Имаше уште еден поситен случај ... таа пак преќути, а тој ми кажа ... со него останав исто, а неа ни ќе и простам ни ќе ја гледам како другарка повеќе.
Инаку, доколку мој дечко се пушта на моја другарка (за изневерување нејќам ни да разговарам), секако дека ќе го ценам повеќе тој што ќе ми каже, а со него би ја прекинала врската и би останала на еден општ муабет доколку тој бил искрениот.
:salut:

|_EmKA_|

~The Unforgiven~
Член од
18 март 2007
Мислења
90
Поени од реакции
1
Прво знам дека ке ми биде ненормално криво и тешко... и сета таа љубов спрема кој и да е од двајцата,би се претворила во омраза...и тоа би било крај... али сепак зависи од ситуацијата..

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Мене не ми се случило блиска другарка да забележам или да разберам дека му се пуштала на некој мој дечко, а ниту пак јас сум се пуштала некогаш на дечко од другарка.
Малку е потешко да кажеш што би направил доколку не си имал такво искуство. Секако дека и мене би ми било тешко, на кого не би му било? Најверојатно би седнала да разговарам и со двајцата (ако станува збор за неверство), па бидејќи мрзам правдања за нешто што не е за оправдување нема да дозволам да се правда, тоа ќе биде чисто да си кажам јас што мислам.
Ако дечкото и` се пушта на другарка ми, со него би прекинала врска. А ако другарка ми му се пушта, тогаш никогаш повеќе во таа личност не би имала доверба, а за да опстои едно вистинско другарство потребна е довербата. Кога ја нема довербата, секој контакт со таа личност би било чисто лицемерие.
Ќе ме боли, ќе плачам, ќе пцујам, ама :helou:

Член од
10 мај 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
a be jas imav drugar dve 3godini,ama toj vo minatoto ednas i se imase pustano na edna moja devojka,pa potoa neznam kako se sluci devojkata negova so koja odese 3 godimi mene mi se javi za da ja utesa poradi toa shto toj ja izneveril so druga i jas pojdov da JA UTESAM i bidna rabotata,ama taa kucka mu kaza nego po nekoe vreme i na kraj toj mi se skara mene i celo drustvo poradi nego me ostavi na cedilo

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
ke gi ubijam na dvajcata:))))))))), ne be, ke gi oteram u kurac

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
ponekogas e podobro zaradi prijatelstvoto ako se premolci nekoja takva rabota

Член од
12 февруари 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
Narkos напиша:
ponekogas e podobro zaradi prijatelstvoto ako se premolci nekoja takva rabota
алал да тее
секој прави грешки во својот живот, искушенија кои се наметнуваат преку целото време
сепак е подобро да се скрие тоа ако веке се случило

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Ми се случило другарка да му се пушта на дечко ми.Се правев дека не приметувам се додека не почна и он да пушта водичка.Сакав да видам до каде може да одат.Ми пукна филмот,со него раскинав а од неа се оддалечив.Не ми требаат такви другарки ниту пак дечковци.Нека си се дружат,јас се повлекувам,нема да им сметам.:helou:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Не ми се случило до сега, се надевам нема ни да ми се случи.
Сигурна сум дека нема да останам со ниеден од нив, ако се најдам во таква ситуација. Доколку другарка ми е таа што би ми кажала би и се обраќала онака службено "здраво, како си..." и толку. Никогаш не би имала повторно доверба во неа за да бидеме она што сме биле. Него нема потреба никогаш повторно да го видам.
Доколку другарка ми е таа што му се пуштала на него тоа значи дека таа и не ми била другарка, односно не постои причина за понатамошни контакти со неа. За него би размислила, но сепак мислам дека и во тој случај би му раскинала.
Сепак, не знам... никогаш не сум била во ваква ситуација, ниту пак познавам некој што бил.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако дечко ме изневери со најдобрата другарка,ќе се разочарам тотално...Него ќе му раскинам уште истиот момент кога ќе дознаам,а нејзе од тој ден натаму нема да ја познавам...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Ке ги плукнам во фаца ..за цел живот да им стој флека !!

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Со него е завршено без замарање, а таа, само еден тежок муабет, нешто што го знам, што знам дека ќе ја боли, ќи и го кажам, да пукне.... и толку е со двајцата. Животот продолжува

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Тешко дека ќе се деси ама следва јавно каменување за двата , хихи.

Kajgana Shop

На врв Bottom