Tетовирање

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Klasika....

Majstore da me poduchuvash malko filozofija,
Padavichar ti si edno bedno zivotno sto samo si gi polni i prazni crevata bez niedna misla vo glavata,
Imam edna misla kako da ti go nachukam vo taa stara shupka,

A nie ce i gledame vo cickite , I Vo gazot... I VO chmarot ....:tv:

KaAAko se vikas, ISus taka se vikam i taka se i potpisuvam..Koj ti go dal toa glupo ima i kaj se potpisuvas lebati....

Priceless....

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Дајте бе некој линк да го симнам со добра снимка и квалитетен звук или вие аплоудирајте го... не ми се гледа на YouTube...

D

dbt

Гостин
Не е овој филм за симнување! Ова мора да се има оргинал, срам те било!
А демек сите што пишуваат овде на форумот го имаат оригиналот, користат платен софтвер и строго ги почитуваат авторските права. Од вакво лицемерие благо речено - ми се гади.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
А демек сите што пишуваат овде на форумот го имаат оригиналот, користат платен софтвер и строго ги почитуваат авторските права. Од вакво лицемерие благо речено - ми се гади.
Не е работата дали имаат оргинал. Ама не треба да се гнаси темата со постови за линкови за данлоуд (кои иначе се забранети на сите јавни форуми) барем не кога се работи за култен Македонски филм!!! Цело време зборите за некаква подршка,патриотизам, хуманост и слични ставови. Или пак се жалите дека сме били тапа во сите свери, како за музика,филм,спорт па и све друго. Каков напредок барате? како да се постигне тоа? скапи ви беа и цедињата/албумите од Тоше кога загина па ги купувавте на плоштад (јавно) за смрдливи 100 денари наместо да оделите некој денар повеќе и да допринесете, вистински и да ја покажете таа почит за која толку многу зборите и глумите хумани луѓе со "наводно" големо срце. Ако се изгради нешто зашто се градело, ако не...зашто не се градело, ако почне некој да пее стане пеач не го бива, ако стане ќе зборите дека пред да стане бил никој и ништо, демек другите светски пејачи/јавни личности пред тоа биле? цело време смета нешто и све нечини, седи пред пс и жали се. Од друга страна пак, кога ќе се организира протест 2 без тројца. СУПЕР ЕЈ! Омраза,гнев, комплекси,малограѓанство! УЖАС!

Првиот чекор на подршка, за нашите уметници/глумци како сакаш наречи ги е токму купувањетo на оргинални дискови или што и да е. Ако немаш доволно финансии за да го имаш филмов во оргинално издание немора твојот став, желби јавно да го искажуваш! Постои Google!

Ова го зборам генерално не е наменето само за тебе, ако се пронајдеш во други делови од текстот.

Се извинувам за офтопик.

D

dbt

Гостин
Не е работата дали имаат оргинал. Ама не треба да се гнаси темата со постови за линкови за данлоуд (кои иначе се забранети на сите јавни форуми) барем не кога се работи за култен Македонски филм!!! Цело време зборите за некаква подршка,патриотизам, хуманост и слични ставови. Или пак се жалите дека сме били тапа во сите свери, како за музика,филм,спорт па и све друго. Каков напредок барате? како да се постигне тоа? скапи ви беа и цедињата/албумите од Тоше кога загина па ги купувавте на плоштад (јавно) за смрдливи 100 денари наместо да оделите некој денар повеќе и да допринесете, вистински и да ја покажете таа почит за која толку многу зборите и глумите хумани луѓе со "наводно" големо срце. Ако се изгради нешто зашто се градело, ако не...зашто не се градело, ако почне некој да пее стане пеач не го бива, ако стане ќе зборите дека пред да стане бил никој и ништо, демек другите светски пејачи/јавни личности пред тоа биле? цело време смета нешто и све нечини, седи пред пс и жали се. Од друга страна пак, кога ќе се организира протест 2 без тројца. СУПЕР ЕЈ! Омраза,гнев, комплекси,малограѓанство! УЖАС!

Првиот чекор на подршка, за нашите уметници/глумци како сакаш наречи ги е токму купувањетo на оргинални дискови или што и да е. Ако немаш доволно финансии за да го имаш филмов во оргинално издание немора твојот став, желби јавно да го искажуваш! Постои Google!

Ова го зборам генерално не е наменето само за тебе, ако се пронајдеш во други делови од текстот.

Се извинувам за офтопик.
Ехееј каде замина човеку, ова не е тема за политика или пак митинг на некоја партија. Не се проблем ниту пари, ниту патриотизам, проблемот е каде да го најдам јас оригиналот, дали воопшто секој има време па за секој филм што сака да го гледа да изгубам часови и часови време за да го најде и пак не е сигурно дали филмот е оригинал или само некој пак ќе ќари на нашиот патриотизам. Дали со тоа што јас ќе го купам оригиналот на некој начин директно ќе влијаам да се подобри ситуацијата во културата кога имаме гнила држава а уште побетер народ, или тоа ќе бидат добродојдени пари во нечиј џеб, од некоја будала која што мисли дека со купувањето на еден филм ќе го смени светот? Така да од сето што го имам на избор, јас го избирам она што најмалку ќе ме изнервира, исфрустрира, нема да се чувстувам измамено и понижено а и на никој нема да штети.

П.С.
Не е убаво името на Тоше да се споменува во каков било контекст заедно со нашиот ни ... не знам како да го наречам, народ. Тој е далеку над тоа, над сите нас во секој поглед.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Ехееј каде замина човеку, ова не е тема за политика или пак митинг на некоја партија. Не се проблем ниту пари, ниту патриотизам, проблемот е каде да го најдам јас оригиналот, дали воопшто секој има време па за секој филм што сака да го гледа да изгубам часови и часови време за да го најде и пак не е сигурно дали филмот е оригинал или само некој пак ќе ќари на нашиот патриотизам. Дали со тоа што јас ќе го купам оригиналот на некој начин директно ќе влијаам да се подобри ситуацијата во културата кога имаме гнила држава а уште побетер народ, или тоа ќе бидат добродојдени пари во нечиј џеб, од некоја будала која што мисли дека со купувањето на еден филм ќе го смени светот? Така да од сето што го имам на избор, јас го избирам она што најмалку ќе ме изнервира, исфрустрира, нема да се чувстувам измамено и понижено а и на никој нема да штети.

П.С.
Не е убаво името на Тоше да се споменува во каков било контекст заедно со нашиот ни ... не знам како да го наречам, народ. Тој е далеку над тоа, над сите нас во секој поглед.
Ај не филозофирај, убаво ти кажа.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Во моментов иде на Наша ТВ !!! Веќе е почнат.

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
A вака беше онаа реплика кога ќе ги сместат во затворот...
Стражарот: Сакам да ве видам сите огол голи како од мајка родени.
Ѓорѓи Колозов; Ајде бе неврзани што сте се стуткале.:pos2::pos2:
Дај да видиме тоа сурлите.:pos2::pos2:
Или можеби ви се лажни а?:pos2::pos2:

Стражарот: Во колона шири нозе и пупи се.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Култен македонски филм нема што. Мето Јовановски име и презиме за врвен актер...
Ретко од кој филм се памтат реплики па дури и помлади генерации ги знаат.

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Овој е наркоман...човече па кј кур те пикнале овде !

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
Eден од најјаките делови на Тетовирање:

Змија: Рече нешто?
Илко: Не.
Змија: И Бољееее! Сакаш да слушнеш како рикам а? Аааааа! Ај да рикнам уште еднаш.
Илко: Добро ако ти е по ќеф рикни.
Змија: А мислиш не ми е по ќеф а?
Илко: Не мислам ништо јас.
Змија: Aбе не си тука ти да мислиш има да слушаш. Кој е посилен а?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Лева или десна ? - Лева. Ајде лева. - БРАООООО ЕЈЈЈЈЈЈЈЈ !!!!!!! :pos: (5:20)

Сакаш ја да ти залепам еден прекар? Да речеме пиле.. Ќе ти вабиме пипипипи .. (3:45) :pos:

(Ждрига) Некој ме мисли. :pos::pos: (06:25)

Ти бе посрано гзиште ! :pos: (06:45)

Член од
24 август 2011
Мислења
65
Поени од реакции
23
Двајца џандари го апсат, демократски двопартиски систем.
Празен куфер ко празна глава, ко народов наш, медиокритетот царува.

Како пропадна стариот систем, или како пропадна рокенролот.

Kajgana Shop

На врв Bottom