- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.977
- Поени од реакции
- 16.363
Афрички (13.01-11.02) и азиски куп (12.01-10.2) на Спорт клуб.
Кај нас и да пуштат 4К било кој канал, посебно оние ретардине од Телеком ќе ги пуштат у 5 мегабита и џабе ќе биде 4Кто.Додека МРТ на DVB -T дигитално се гледа во крш квалитет кој не е HD, HRT Олимпијадата ќе ја емитува во 4К
HRT 2 uskoro u 4K/UHD
Sat-Multimedia & IT Portal prepoznatljiv po autorskoj sceni s ovih prostora, još od 06.04.2006. prenosi entuzijazam i znanje o satelitskoj, multimediji te IT-u. Satelitska TV, Antene & ITwww.sat-multimedia.com
4K во IPTV бара многу ресурси. Не е проблем Телеком да пушти 4K стрим, има и опрема и се што треба. Проблем се тие со ADSL/VDSL клиенти, кои теоретски шанси немаат да го гледаат.Кај нас и да пуштат 4К било кој канал, посебно оние ретардине од Телеком ќе ги пуштат у 5 мегабита и џабе ќе биде 4Кто.
Целосно точно, немаат, ама пошо Телеком на сите сакаат се да им пружат и ќе сакаат да фураат маркетинг први со 4К итн итн ќе заврши така за да можат и они да гледаат и ќе биде убиствено компресирано.4K во IPTV бара многу ресурси. Не е проблем Телеком да пушти 4K стрим, има и опрема и се што треба. Проблем се тие со ADSL/VDSL клиенти, кои теоретски шанси немаат да го гледаат.
Што фајде со интернетиве тешко да гледаме прав формат 4К.Што фајде, Европското првенство во фудбал ќе го нема во 4К.
Имаш прав формат и тоа како. Нормално не на овие простори и овие каналиШто фајде со интернетиве тешко да гледаме прав формат 4К.
Јас не можам да пуштам 4к видео на Јутјуб на телвизорот
Подобро да ја земат Германската Бундеслига моментално можеби најинтересната лига, отколку Французите мртви кој никој не ги гледа.EKSKLUZIVNO Na Areni sport još pet godina dve "lige petice" - Telekom produžio prava | Sport
Još će se gledati sjajan fudbal.sport.alo.rs
Не пратам фудбал ама Бундеслига колку знам имаат земено Sport klub.Подобро да ја земат Германската Бундеслига моментално можеби најинтересната лига, отколку Французите мртви кој никој не ги гледа.
Европски првенства,Олимписки игри,Светски првенства ги пренесуваат матични нацинални телевизии.Кај нас МРТ,во Србија РТС,во Хрватска ХРТ.Не пратам фудбал ама Бундеслига колку знам имаат земено Sport klub.
Euro 2024 изгледа ќе пренесува МРТ видов реклама на МРТ за ShopUefa.com на англиски со превод.
Eве пишува и МРТ ќе пренесува
Where to watch UEFA EURO 2024: TV broadcast partners, live streams | UEFA EURO 2024
Find your local broadcast partners, and get live streams of UEFA EURO 2024 matches where you are.www.uefa.com
Не е точно за Европските првенства дека мора да ги пренесуваат националните тв.Европски првенства,Олимписки игри,Светски првенства ги пренесуваат матични нацинални телевизии.Кај нас МРТ,во Србија РТС,во Хрватска ХРТ.
Па види од прошлите првенства кој ги пренесувал.Не е точно за Европските првенства дека мора да ги пренесуваат националните тв.