Свршување

• Креатор на темата Креатор на темата don PASCAL
  • Време на започнување Време на започнување
гчедам дека темава е само за машки, па ке кажам за бившиот, највеќе можел до три пати, навистина ми е чудно кога ке прочитам до 6 пати? Аман бе, па многу е и префорсирано некако.
:smir: знам, ама па баш заота си викам, ај форум е, зошто да се лаже кога никој не ти го знае идентитетот, јас тука барем сум најискрена, на кафе може и да те излажам за вакви осетливи теми :vozbud:
шо мислиш на форум сите кажуваат вистина? Изиграваат фраерски кајганџии :baeh:
Го имаме рекордерот :drk::drk:

Извинете вака што доцна одговарам, но сега приметив дека сте ме цитирале/мавале сеир/мислеле дека лажам. Како и да, бројката сум ја достигнал во период од неколку часа. Пред тоа ради оддалеченост не сум имал извесно време односи.

Инаку немам потреба овдека да докажувам и мерам чив е најдолг!

Со женска 4 пати во рок од 2 часа, сам :drk: доволно ми е еднаш во ден :icon_lol:

3 пати реално онака машко издржување до крај.Иако несреќницата маката си ја виде додека да свршам последниот пат (третиот).
А веќе четвртиот пат ми е малтретирање.Ме боли главата на пенисот и тестисите.Да не спомнувам дека четвртиот пат не ни свршувам па што сака нека биде.
Иако ова се случува многу ретко практикувам еднаш до два пати.Најнормално и најдобро според мене.Иако си имам маана, после првото свршување одмор 10-15 мин да се освести џони што му се случило :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom