Свирки и Maк Meтал

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Рецензија на Metal Knockout:

Ау колку си поминав најдобро!
Свирката беше супер, прво беа тие Aeon Arcanum, сосема солидно, па Furion...
За Фјурион немам зборови, мислам дека ни Demency за кои беше дојдена цела публика не направија таква атмосфера. Имаше масовна шутка во првите редови, мислам дека бев единствено женско што стоеше и ги гледаше и им се смееше на сите, у прв ред. Најмомент беше Каљо "ова е нова песна, трае негде 4 минути... а ова е радишански еликсир, додека да ја отсвириме песната да ми се врати шишето празно". Фраза на вечерта, и импресиите од Wacken "бубњарот на Фјурион е исто толку добар колку што е лош аутфитот на цела група". Better Decision не ги следев, ама Demency беа подобри од што очекував.

Да резимирам - одлична свирка.

J

JOEY JORDISON

Гостин

За Фјурион немам зборови, мислам дека ни Demency за кои беше дојдена цела публика не направија таква атмосфера. Имаше масовна шутка во првите редови, мислам дека бев единствено женско што стоеше и ги гледаше и им се смееше на сите, у прв ред. Најмомент беше Каљо "ова е нова песна, трае негде 4 минути... а ова е радишански еликсир, додека да ја отсвириме песната да ми се врати шишето празно". Фраза на вечерта, и импресиите од Wacken "бубњарот на Фјурион е исто толку добар колку што е лош аутфитот на цела група". Better Decision не ги следев, ама Demency беа подобри од што очекував.

Не ме смеј те молам !!!!!
Цела Публика доаѓа За Фурион Не викам дека немаше луѓе за Деменси али едноставно луѓето не им се слуша таква музика па решија пополека да си ги соберат капутите и да си отидат Колку што ги обожавам Фурион толку и ги обожавам Деменси И двете Групи ми се на врвот Мислам неам зборови али едноставно Како шо кажав публиката дое За Каљо и неговата чета:smir:

ова е нова песна, трае негде 4 минути... а ова е радишански еликсир, додека да ја отсвириме песната да ми се врати шишето празно :pos::pos:
:zver:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Не ме смеј те молам !!!!!
Цела Публика доаѓа За Фурион Не викам дека немаше луѓе за Деменси али едноставно луѓето не им се слуша таква музика па решија пополека да си ги соберат капутите и да си отидат Колку што ги обожавам Фурион толку и ги обожавам Деменси И двете Групи ми се на врвот Мислам неам зборови али едноставно Како шо кажав публиката дое За Каљо и неговата чета:smir:

ова е нова песна, трае негде 4 минути... а ова е радишански еликсир, додека да ја отсвириме песната да ми се врати шишето празно :pos::pos:
:zver:

Фјурион се добри, не викам не, ама има и подобри треш бендови кај нас, поточно, кај нас има треш бендови да ги ринеш со лопата, многу помалку од прогресив дет метал бендови. Со сите што правев муабет рекоа дека дошле за да ги слушнат Деменси, затоа што се нешто што кај нас не е толку многу застапено. Се виде кои се позери - на Фјурион бев во буквално прв ред, а се беше преполно. И затоа што после на сите им беше тапа, си отидоа. Глупа е споредбата - треш со дет. Мене лично, Фјурион ми се досадни. Поточно, досадно ми е од треш свирки, затоа што многу бендови имам преслушано, а на нашата метал сцена и требаше бенд како Деменси.

И не, не се напив од ракијата, и ми рекоа дека многу згрешив...

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Demency се еден од најквалитетните бендови на балканов бе. Дури и Disdained ми изгледаа малце смешно спрема Demency некни ко свиреа заедно. :)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Demency се еден од најквалитетните бендови на балканов бе. Дури и Disdained ми изгледаа малце смешно спрема Demency некни ко свиреа заедно. :)
Аутфитот на Дисдеинд неможе да се споредува со оној на Деменси :pos:

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Мене Арканум најдобар впечаток ми оставија, ги немав гледано од одамна, беше некоја свирка у Кастро мислам. Многу добро склопени песни кои успеаа да направат супер атмосфера. Другите бендови беа исто така одлични, нема што да коментирам ги глеаме секоја 2ра недела.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790

Ја вртел Ќоќоровата жта значи :D

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Морав да одам на треш метал масакрот во Кастро и многу беше топ. Знам дека на многу луѓе им се допадна па би мозеле овој пост да го направиме за ако некој дознае каде ќе се случи следната свирка, без разлика каков метал, вазно да е метал :zlo:. Ај очекувам да почнете да пишувате и се глеаме на следната свирка!:vozbud::vozbud:
Регистрирај се на www.last.fm/ иди во Events но пред тоа дај приближна локација на живеење, и ќе добиеш сите евенти во твојот град од народно до метал.:smir:

Член од
29 септември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
2
S4C промоција на албум!Конечно ќе се деси!Едвај чекам...ке се продава ли албумот на свирката и по која цена?Поздрав!

Kajgana Shop

На врв Bottom