Свирење со уста.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ej, jaс се имав убиено од вежбање, и научив само оној безвезен начин со 4 прста, али невкусен е цела рака ја стааш в уста, па прљави раце итн:) Најболје е оној без раце, само техниката тешко да ја опиши некој...

Ej, jaс се имав убиено од вежбање, и научив само оној безвезен начин со 4 прста, али невкусен е цела рака ја стааш в уста, па прљави раце итн:) Најболје е оној без раце, само техниката тешко да ја опиши некој...
Е колку време се мучам ова да го научам и ништо.

ја знам да свирам со уста, со прсти, со два прста, со три, со секој прст посебно.
ако сакате можам да ви држам приватни часови (y)
а инаку убаво е да знаеш да свириш во некои ситуации.

Лелеее ко нарачана е темава, баш се токмев да барам туторијали за свирење :) Дури и питагорина теорема научив а свирењево уште не..

Лелеее ко нарачана е темава, баш се токмев да барам туторијали за свирење :) Дури и питагорина теорема научив а свирењево уште не..
јас ке те научам кога ке се вратиш од одмор :)

E тешко се опишува стварно :) Иначе јас знам без прсти т.е. без раце :)

абе не е тешко без раце јас научив од you tube за неколку дена имаше добро видео само ме мрзи сеа да го барам

Јас си пуштам Ј. С. Бах или Бетовен и си свиркам по нивните мелодии. Уф, најубаво нешто.

LELELELEEEE ne znam da sviramm :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: se sto ste stavile probav ne znaaaaam (A sakam da naucam koga ke igraat mak kvalifikaciite za kosarka sakam da znam da sviram)

Знам ама само еден начин, а сакам да видам или научам повеќе така да туторијали и клипчина за свирење со уста се очекуваат на оваа тема. Барем јас очекувам а и сигурен сум и на дека други луѓе ќе им биде интересна оваа тема.

Од кога свиркањето со уста стана хоби??

Да не пасеш овци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom