Светското првенство vs очајните комшивки?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Светското првенство vs очајните комшивки?

• Вкупно гласачи
    67
:pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop:

My gooooooooood!!!

Да ми објасни некој која забава е да гледаш 22 души како ја бркаат топката по една смрдена трева?Тоа вака некако не можам да сфатам!!! И собрани куп дегенерици викат Гоооооооол или ако им изгуби фаворитот плачат(читај плаааачат) и тоа мушки еј,па као нешто глумат,леле не ми збори денес,денот ми е тапа, тимот ми изгуби...Мислам но сенс...Што толку по тоа фудбалот? Добро сеа финале можи да е нешто што би требало да се глеа , ама тоа е финале и нема маж што ќе ме задржи и за финалето поише од 10 мин...Мислам што тоа толку фама и прав околу тоа кутро светско? Ај да не дишиме е*ате...

Фудбал или жени

Dolgo vreme se obiduvas da ja zavedes komsikata od sosedniot vlez i sega toa ti uspea. Slucajno se sretnavte vo prodavnica i taa te povika na sostanok. No, bas togas tvojata omilena reprezentacija ima mnogu vazen natprevar i se bori za svojot opstanok vo ligata.
Sto ke napravis?
Ke otides so devojkata koja so koja imas sansi za nesto poveke od eden sostanok ili ke izgubis 90 minuti koi ne ti znacat mnogu vo zivotot?

Ќе излезам со комшивката во кафич кај што пренесуваат фудбал

Има една многу слиииична ваква тема :)

BusHav напиша:
Ќе излезам со комшивката во кафич кај што пренесуваат фудбал
Isto i jas ili ke ja viknam kaj mene doma pa ke go pustam televizorot i ke sledam od vreme na vreme.

Бидејки фудбалот баш ништо не ми значи во животот, а под предпоставка дека сум вложил труд за да ја прошетам комшивката, нема мислење, гасам телевизор и искачам со нејзе.

Поради тоа што таа утакмица ќе ми биде многу значајна, прво нешто што би направил е една убава вечера со свеќи и такви глупости она да има скрос на скрос романтика. Ќе ја поканам кај мене на вечера, и додека трае фудбалот ќе ја научам да гледа фудбал, сепак и жените се човечки суштества :). Втора варијанта иде онаа да одам со неа во некое кафуле каде ќе има пренос на таа утакмица

Дефинитивно фудбал комшивката ако сака нешто појше од комшиски муабети ќе почека.

Пуштам видео да снима и излегувам со комшивката

Ја носам у Блукафе Капиштец таму имаат бим...:)
И вукот среќен и жените на број :)

Aquamarine* напиша:
Dolgo vreme se obiduvas da ja zavedes komsikata od sosedniot vlez i sega toa ti uspea. Slucajno se sretnavte vo prodavnica i taa te povika na sostanok. No, bas togas tvojata omilena reprezentacija ima mnogu vazen natprevar i se bori za svojot opstanok vo ligata.
Sto ke napravis?
Ke otides so devojkata koja so koja imas sansi za nesto poveke od eden sostanok ili ke izgubis 90 minuti koi ne ti znacat mnogu vo zivotot?
Ебеш фудбал, ако можеш да ебнеш нешто 3Д.
:star:

зошто да ги делиме работите кога можеме да ги имаме и двете

Zaebi fudbal,ke gleam repriza,ke im kazam na drugari da snimat,bolje mi e komsivkata kade-kade

Одма комшиката ја разонодувам, а фудбалот на премиере го даваат по 100 пати, а шанса за нова еротска колумна не се испушта :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom