Светско првенство за жени - Данска 2015

• Креатор на темата Креатор на темата akcioner
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе го освои трофејот?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Поулсен 18 одбрани во 40-та минута.Прими само 14 гола.:cuc:Стине Јоргенсен да ја лапнат Вардар не би било лошо.:)

Лелеле бранење Поулсен-Омејер.Какви зицери им скина.:vozbud:Уште 3 одбрани во следните 3 минути,седмерци,зицери еден на еден!

Итана Грбиќ не знае да оди,а камоли да игра ракомет.:ROFLMAO:Кристиансен какви луди идеи има за проигрување.:cool::aplauz:

Haha,abe Jugo.:kuracc:
Grot ja cita kako Gruuuut.
Na kraj ke izlezi kako Gruth od The Gardians of the Galaxy.:D
Polman ja prekrsti vo PULMAN.
Haha,A NIE VO MEGUVREME SI PLAKAME RDT,SI PLAKAME.:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Нека им го дадат златото на лалињата уште сега.Најмногу заслужуваат.Голманката Вестер-Вештер:icon_mrgr:.:cuc::cuc::cuc::cuc: Како лагано си фрла контри само.:aplauz::цицки:

Како играат девојкиве, секоја чест. Ракометна рапсодија од страна на Холандија. Стефан Калински.

Златна Арена :cool:

Сеа у финале коа ќе се уклучи двоецот Стојановски-Николовски па тоа ќе биде фешта. Прв пат у живот гледаат женски ракомет, гуглале цел месец и на крај ќе се праат паметни, ќе објаснуваат ракомет, ќе ги знаат играчите уназад 10 години како играле, поезија ќе рецитираат. Море шутрипичкематерине!!!

Грот играч на мечот :love:
Заслужено финале, се надевам ќе изненадат во евентуално финале со Норвешка.

Златна Арена :cool:

Сеа у финале коа ќе се уклучи двоецот Стојановски-Николовски па тоа ќе биде фешта. Прв пат у живот гледаат женски ракомет, гуглале цел месец и на крај ќе се праат паметни, ќе објаснуваат ракомет, ќе ги знаат играчите уназад 10 години како играле, поезија ќе рецитираат. Море шутрипичкематерине!!!
I na Arena(hrvatskata)osven Bozo Susec se katastrofa komentatorite.
Beter od Branko Ilievski od Telma na vremeto.:D
Kaj nas osven Sterjov i Kalinski i do nekade Toni Stojanovski site drugi ne zasluvaat pristap do rakometna sala,kamoli da prenesuvaat so se slucuva na teren od eden takov nastan kako SP.

Добро се држат Романките , но Норвешка ако влезе во ритам ништо не ги спречува .[DOUBLEPOST=1450471950][/DOUBLEPOST]Каков натпревар :vozbud:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom