Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Звонко Шундовски: Треба да се шутни да се клаи гол.....:D

Треба шутој на гол, не овај ми треба онај ми треба, шут треба.. на гол :pos:

леле не можам стомак ме боли од смеење :)

Секси навивачки на трибините во Севиља - еве каде се заглави погледот на Фалангата

СП Ракомет | 14. јануари 2013 - 15:55
Чер лидерките во Севиља

dsc0169.jpg

овие Алжир бокс да не играат како тепаат чудо..веќе го повредија Лацкович а пред малку после фаул го перна Копљар со топка во фаца :)

после фаул го перна Копљар со топка во фаца :)

Не знам како се воздржаа хрватите во оваа ситуација, ептен професионално и кул одреагираа. Јас да му бев соиграч на Марко, кога ќе му ја врзев една на тој кдравиот, ќе заборавеше која година е. Фаулот му го свираа пред 2 секунди, он го мава Копљар од еден метар у фаца, ебате закуравените стоки ..

Бтв србиве многу здивени нешто. Јес да Белорусија не е некој голем фактор во ракометот, ама 30 гола за 40ина минути WOW ! :eek:

Србија над очекувањата, посебно нападот нивни. Ќе видиме понатака, ама мислам дека ќе бидат први во таа нивната група.

Не знам како се воздржаа хрватите во оваа ситуација, ептен професионално и кул одреагираа. Јас да му бев соиграч на Марко, кога ќе му ја врзев една на тој кдравиот, ќе заборавеше која година е. Фаулот му го свираа пред 2 секунди, он го мава Копљар од еден метар у фаца, ебате закуравените стоки ..

Бтв србиве многу здивени нешто. Јес да Белорусија не е некој голем фактор во ракометот, ама 30 гола за 40ина минути WOW ! :eek:

и ја незнам како се воздржа па и самиот Марко..:)

Србиве играат одлично имаат добри акции не играат како порано слично на нас само позицијоно и бавно и да се чека само шут..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom