Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
лелел салава колку е грдаа..
Во салата се игра и тенис.:icon_mrgr:
49478d1242465392-la-caja-magica-3-fotos-1.jpg

Ебати шпанците, 32 гола неможат да му дат на еден Алжир кој ништо нема освен добар голман.

го научија Кире на првенстовто во Хрватска имаше 16 или 18 знам во Депортиво..чисти пари беше :)

quote="Види Фотос, post: 5593937, member: 38447"]Во салата се игра и тенис.:icon_mrgr:
[/quote]

So krovot se ovara ili celo vreme otvoren e?

quote="Види Фотос, post: 5593937, member: 38447"]Во салата се игра и тенис.:icon_mrgr:

So krovot se ovara ili celo vreme otvoren e?[/quote]
Подвижен е бе кровот, го глеаш она горе десно? :-) може и базен е ова, повеќенаменски објект, во ново време така ги прават.

Слепциве од Сител ќе имаат ли емисии пред натпреварите или директно од турска серија ќе се префрлаат на ракометот ?

Слепциве од Сител ќе имаат ли емисии пред натпреварите или директно од турска серија ќе се префрлаат на ракометот ?

Ти будала си? Тие на Нова Година и Божиќ даваат турски па сеа за едно првенство да прекинат тоа....

Утре Манасков 6 гола,Кире 7,Гоце ако игра 5,Мојсо 4,Стоилов 5,Жути 3.
:ROFLMAO:
П.С
Не можам да стигнам на време за да ја гледам утакмицава а премиерна е не ми се верува ова,има некој расположен да глуми игорче?:D

Каква емисија бе тоа е луксуз за нив,нема шанса мора да има репризе од турските срања.

Бекстејџ ќе има новинар на местото на настанот:pos: , каква емисија какви бакрачи, се е тоа дива лига.

Наместо да се започне пола час пред мечот, не мора повеќе време, доволно е тоа, па да се опфати некоја тема, анализа за противникот, а-у нешто, ама на кого бе, салам човек нема останато во Сител..

Која црна анализа бре, зарем има писмен спортски новинар кај нас? Пратиле некоја од дрољине од Бекстејџ да се слика таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom