Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Ги смачкаа како муви и тоа без глави.:cuc:
Финале кое го гледав со големо задоволство.
Не дека ги сакам Шпанците, туку дека ги МРАЗАМ Данците. Ми се наполни душичката кога ги гледав така како изгубени во просторот и времето.
Инаку, репрезентацијата на Шпанија во просек постигнуваше по 30 гола, а Данска по 34
И токму на денешното финале Шпанците го зацементираа Европскиот шампион со гранитна одбрана, со убиствен напад, едноставно си прошетаа по теренот, класичен тренинг.
Летаргичните Данци, кутрите незнаеја што ги снашло, демотивизирани, безидејни, очајна одбрана, уште поочаен напад. Па Македонија да играше со Шпанија подобро ќе изиграа
Ептен ми се направи мерак кога ги гледав Молгард и Хансен (раката да им се исуши):icon_mrgr:

danska.jpg

П.С. Тетка Биберче, ти посакувам и следната година вакво фијаско :pipi:

Најинтересното од финалево беа паузите кога идеше песнава:
... инаку тренингот на Шпанците не беше интересен да се гледа, барем да се измешаа за да биде поинтересно:pos:

Ги смачкаа како муви и тоа без глави.:cuc:
Финале кое го гледав со големо задоволство.
Не дека ги сакам Шпанците, туку дека ги МРАЗАМ Данците. Ми се наполни душичката кога ги гледав така како изгубени во просторот и времето.
Инаку, репрезентацијата на Шпанија во просек постигнуваше по 30 гола, а Данска по 34
И токму на денешното финале Шпанците го зацементираа Европскиот шампион со гранитна одбрана, со убиствен напад, едноставно си прошетаа по теренот, класичен тренинг.
Летаргичните Данци, кутрите незнаеја што ги снашло, демотивизирани, безидејни, очајна одбрана, уште поочаен напад. Па Македонија да играше со Шпанија подобро ќе изиграа
Ептен ми се направи мерак кога ги гледав Молгард и Хансен (раката да им се исуши):icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 57147

П.С. Тетка Биберче, ти посакувам и следната година вакво фијаско :pipi:
Kolku omraza lee..Da cita nekoja Dankica ke se cudi.

Еве еден поздрав до Данкиците :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 57163
Што фаца е овој Вилбек......баш прав нерд....

Иначе понекогаш навистина мислам дека е давно изгубениот брат на хрватскиот претседател Иво Јосиповиќ.

ivo-josipovic_238076S1.jpg

Што фаца е овој Вилбек......баш прав нерд....

Вилбек вчера - црвен, црвен образ, прецутена тутенка:pos:
Ама Хансен е жив доказ на теоријата на Дарвин :icon_mrgr:

Он:
По кои критериуми жирито избира МВП?
Хансен не е ни во најдобриот тим, прогласен за најкорисен играч со постигнати 3 гола последните 2 натпревари (1 против Хрватска и 2 против Шпанија)?

Вилбек вчера - црвен, црвен образ, прецутена тутенка:pos:
Ама Хансен е жив доказ на теоријата на Дарвин :icon_mrgr:

Он:
По кои критериуми жирито избира МВП?
По критериум кој има најдобра фризура и најдобро негувана брада...:pos:
Тука со Мелгард малку се јадеа,ама на крај сепак победи Хансен,иначе тесна трка беше....:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom