Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа Мадагаскар се сеуште далеку од СП :D

Еве дел од играчите:
Ndriamparany, Andriamalala, Andriamampionona, Randrianarisoa, Razafindrakoto, Rabemananjara, Razakanantenaina, Nomenjanahary, Rabenandrasana, Rakotomandimby, Randriamparany, Razakananantena, Mamihasindrahona, Ramiadamanana, Rajoarimanana, Rakotondramanana

pancev.jpg

Juergen-Klopp.jpg

А што е финтата со иде Миле лајковачком пругом, што сакаше да каже Панчев?

Миле Јединак кд га даде пенал за Аустралију, вика ск ке му гу поеф туј песну : D

E a замислете и Аце Русевски да ги се убаци у коментаторско друштфо сс његови јаки бисери, биќе лудило : D Што мислите за голманот на Мексико? Што има ја да му мислу, нек си мисли он :ROFLMAO:

Koga zavode Avstralija 2:1 so Holandija. Mile Jedinak dade gol i pancev rece ako ostane vaka Avstralijcite ke ja pejat Ide Mile jalovackom prugom

Е не гледам денеска за инат :place:

^
Ама масовно се прошири оваа слика,која е мое дело,со голем удел на еден од членовите на Кајгана,кој ги извади киксовите на Панчев и ме инспирираше да ги вметнам во една ваква прекрасна формација :D

^
Ама масовно се прошири оваа слика,која е мое дело,со голем удел на еден од членовите на Кајгана,кој ги извади киксовите на Панчев и ме инспирираше да ги вметнам во една ваква прекрасна формација :D
Ќе си ја користиме сега. Требало долу да се потпишиш али јбг :cool:

Што курац е со кочењето? Вчера на Јапонија кочеше цело време, сеа исто.. Кај вас има ваков проблем или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom