Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
10454916_687165624652185_4692410090359610727_n.jpg

Најдобро е кога се смеат на коментаторите како ги изговараат имињата на играчиве,а уствари они си немаат поим како се викаат.
пр.Нови фудбалери во Белгија: Де Брајне(Де Бруин) и Хазар(Азар) .

хаха абе изгледа Панчев му ја покажал групата на фб што е и затоа овој го подбуцна као Поезијата на Дарко Панчев :pos:. хахах кој цареви се и двајцата. Ќе бараме коментатор како Калински кога ќе замине во пензија . Само Панчев малку да намали со тоа ДА и ептен ќе се за милина да ги слушаш :D

Дали само јас "пеналти ареата" ја чув како Пенал Диареата ?

Како не ги ставија на Иран-Нигерија како шо има ем смешни имиња,ем тиња утакмица -ништо не се случуваше,којзнае за шо ќе зборуваа :D

Аман бе Видевски труп еден трупосан,кој ти е тој играч Џогаев:tapp:.

И ја на Форест помислив коа го слушнав :D

Иначе не знам како може на некој да не им се интересни, мене сите други утакмици без нив ми се ептен тапа за гледање од поглед на тоа кој коментира.

Најдобро е кога се смеат на коментаторите како ги изговараат имињата на играчиве,а уствари они си немаат поим како се викаат.
пр.Нови фудбалери во Белгија: Де Брајне(Де Бруин) и Хазар(Азар) .
Компани, Фелаини, Чадли, Хазард, Витсел, па и поголемиот дел од белгиската репрезентација потекнуваат од Лиеж (не градот, туку областа) кој е францускиот дел на Белгија и нивните имиња/презимиња се изговараат на француски. Шадли, Маруан, Венсан си е сосема логично. За Де Брујне само кај нас го изговараме така, иам чуено и Де Брајн и Де Брајне.

која утакмица ја коментираат пациентиве денеска :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom