Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Некако логично ми делува имево , mundo euforia , мундофорија.
Абе името нормално да е логично, ама ако се сеќаваш, за ЕП беше ЕУРОфорија, и само го смениле тоа ЕУРО и му го додале МУНДО, ништо креативно, додуша и ние ја ситничариме, ама зошто да не бидне по лично :))

Добро би било во предвечерието (Калински стил, мхм.) на СП да го репризираат финалето од СП во 2010.
За другите финални средби да не бараме снимка, и така очајна ќе е на ВХС касета.:D

Абе името нормално да е логично, ама ако се сеќаваш, за ЕП беше ЕУРОфорија, и само го смениле тоа ЕУРО и му го додале МУНДО, ништо креативно, додуша и ние ја ситничариме, ама зошто да не бидне по лично :))

Добро би било во предвечерието (Калински стил, мхм.) на СП да го репризираат финалето од СП во 2010.
За другите финални средби да не бараме снимка, и така очајна ќе е на ВХС касета.:D

Еурофорија е тоа им беше изум на деценијата :))) , можеа сега нешто со Бразука да смислат ама не им текнува .:icon_lol:

Еј каква забава ќе имаат таму не се свесни.

Горан Меси Стерјов и Тони Стојановски летнаа за Бразил. :):):)

Крффф им ебам. :icon_mrgr:

Горан Меси Стерјов и Тони Стојановски летнаа за Бразил. :):):)

Крффф им ебам. :icon_mrgr:
Само на отворањто и одма се враќаат, за финалето одат Злате Калински и Милковски ми се чини не сум сигурен за вториов.

На финалето Стерјов и Калински. На Калински ова му е последно СП, уште ОИ во Бразил за две години, и пензија.

По глупа организација неам видено, или терај го цело првенство со коментатори од таму, или не праќај ич. Ама скап е патот..

Можеа на пример да останат двајцата во еден град и барем тие што се таму утакмиците да ги покријат, вака два пати пат и 0.05 % покриеност.
Се сеќавам Драго Чосиќ во Африка минатото светско на многу голем процент од утакмиците беше во живо, си леташе од град до град.

пуштете на мтм има супер документарец за сп бразил

Уствари Панчев го бојкотира прввенствово,затоа што не му игра неговиот фантазер Дијаманти.

со многу добра лева нога :D:D .

Незнам за вас али Калински дополнително ми ја прави интересна утакмицата мене. Има некоја харизма човекот плус ќе се изнаслушаш поезија:pos:. Последно така најепско коментирање што ми останало во сеќавање од него е штафетата 4x100 кога Јамајка освоија светски рекорд, готов беше да заплаче, незнам дали некој се сеќава :D, a и за разлика од другиве има многу помилозвучив глас, а не како оној Драган кога ќе почне да се дере гооол гооол како да му е фатен гласот..[DOUBLEPOST=1402430684][/DOUBLEPOST]
А памтите брукањето 2010 та светското со тоа дечиштата што се мењаа секој ден а пола од нив А не знаеја да кажат:facepalm:
Чекај, не беше тоа ЛШ кога на Видевски му се смееја тие дечиштата хахаха лелееллеле...:D

Последно уредено:
БРЕЈКИНГ ЊУЗ
Панчев ко-коментатор на МТВ . Потврдено на спортските вести од Драган Николовски.

UUUUUUUUU MADDDDDDDDD?????

hqdefault.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom