Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Умреввв:pos::pos::pos:
Каснеше малиов,мораше малиов да осети:pos::pos:.

Зголемете му ја платата на Панчев ! :cuc: :cuc:

Шакира му ја поправила формата бе. Готово :pos:

Хаха солзи ми потекоа :pos::pos: , кој циркус :D

Панчев КРАЛ :pos: :pos: Ама стварно прави поинтересно да биде за следење , си зборува што му лежи на душа а не како овие преги како роботи на Мексико - Камерун " И еве го денес првиот гол, ама не е гол офсајд е "

Тако је некад трпао Дарко Панчев, види Златко неможе секој да игра со глава. :icon_mrgr:

Алба нешто не ми игра... и татко ми вика, па извади го да го ебам! :D

Како се викаше овој искусниов у средина, Де Јонг.
Златко овој левиов бек тука мислам дека му е син на Блинд, капитен на Ајакс беше знам.. Сигурно е некој млад, 20тина години.

:pos: Даре е цар, а ако му атерирала некоја бразиљанка. :vozbud:

да, да да, да да да, апсолутно, да, така, така.. имаше мал офсајд, да, ахх судија судија.

Ние имаме малку ’сеирџиско-лузерски’ менталитет. Ајде ке чекаме грешка да хејтаме. Да, така другите се глупи, а ние сме паметни. Постојано збориме за некого дека е сељак, дека е глуп.

Мене ми е интересен овој народски, стручен, искуствен, емотивен, искрен и на моменти нарцисоиден стил на Панчев.

Не дека не се смешни некои негови изјави, но тоа е како кога се смееш на киксови и ’глупости’ на мало дете. :)

Панчев до финале!!! :D

Па искрено, на ваков фудбал кој е милина за очи и мелем на рана, фалат вакви коментатори, кои можат да те расположат и насмеат во било кој момент. Гледањето фудбал со овие никогаш не е досадно. Само замислете Свињана од Сител 3 да го ставеа да коментира, немаше МТВ до крај на живот да пуштам, ќе го гледав фудбалот на стримови со слика бетер од Гембој.

Калински и Панчев ти се легенди, ги освоија срцата на цела Македонија :cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom