Светско клупско првенство 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои СКП?

• Вкупно гласачи
    81
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај некој ако може нека најде видео од вчера шо играле Сантош слушам добри биле :)

Не знам зошто арапиве или од кај и да се не си излегле од терен после првиот гол. Па таков гол ни на маалски фудбал не може да падне бе....

p.s. Головите од вчера на Сантос и тоа во 'aДе :icon_lol:

Интересно ќе биде финалето многу, со оглед на тоа што Бразилциве се фантастични. Го глеав мечот со Кашива сите три голови беа кој од кој поубав. Па и се педереа со петици со ова со она.
Во секој случај, ќе има добар фудбал дефинитивно.
Ама, Барса си е Барса. :P

Јас у кладилница ја играв на 100че 1-1 и 3+ за Сантос,19.5 коефициент,премногу голем му дале како со Хихон да игра Барса,прејаки се да ама колку да ми биде поинтересно за гледање :)

Честито нова титула за Барселона.

Интересно ќе биде финалето многу, со оглед на тоа што Бразилциве се фантастични. Го глеав мечот со Кашива сите три голови беа кој од кој поубав. Па и се педереа со петици со ова со она.
Во секој случај, ќе има добар фудбал дефинитивно.
Ама, Барса си е Барса. :P

Сите се педерат со ова она,до Барса....
после Барса се трча по психијатри :D

Ајде утре мора да тепа Барса за да фатам спортска :)
Инаку ептен се незгодни бразилциве у пм,можат да направат изненадување утре.

Dobar treba da bide mecov ama barsa e barsa taka da ne bi se iznenadil da bide one-sided natprevarov
inace utre vo 8 ipol sabajle e za 3to mesto taka?

Dobar treba da bide mecov ama barsa e barsa taka da ne bi se iznenadil da bide one-sided natprevarov
inace utre vo 8 ipol sabajle e za 3to mesto taka?

Да да, Кашива - Ал Сад. Мое мислење е дека ќе тепаат јапанциве, според тоа што глеав од мечот против Сантош, имаат добро тимче така да очекувам победа од нив.

Коментаторов на Ал Џезеира, Аллах Меси, аллах Иниеста :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom