Светска влада

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
togas zosto se podiga solomonoviot hram povtorno vo erusalim,koj ke vleze vo nego,svetot go ocekuva mesijata covek antihrist koj ke gi zblizi narodite politicki nacionalno verski. kako prvo celta na unijata e edna da bide vo idnina,svetot ke go nasoci svojot pogled kon formirane na svetska vlada ,potisnata od bolki i vojni glad i krizi, da se vratime vo minatoto , koj ja rasturi jugoslavija, ako ne amerika, toa ke im go napravi na site zemji, toa i go pravi i na rusija so gruzija, samo bara nacin da gi pokori i rusite i kinezite, a veke im podadoa raka na muslimanite, no o cogledno e jasno prijatelce deka svetot cekori kon sonot na masonite , za edna svetska vlada
pozz

оти има реставратори на него:tapp::tapp::tapp:

Се шпекулира дека се направила федерација помеѓу Америка, Канада и Мексико без знаење на народот и сега набрзо ќе развиваат нова валута наречена ''Амеро''. Исто така набрзо се очекува (т.е. повторно гласини) да се создаде Азијска унија со една единствена валута.
http://thezeitgeistmovement.com/

само шпекулации а и да е создадена има ли проблем....еврото проблем ли е????

НВО или Нов светски поредок креиран од неколку фамилии кои контролираат големи банки и фирми под различни имиња и имаат за цел да креираат светска влада. Контрола на популација преку медиуми.
Ете тоа е тоа.
САД е лидер тука поточно тоа се најбогатите фамилии во светот.

НВО=Невладина организација...милчин еве ти го за пример!!!

фамилии владееле кога сме биле хордати и племиња денес:nenene::nenene:

Добро ајде нека ми објасни некој од стручњациве, преку што и како ме контролираат мене.

Добро ајде нека ми објасни некој од стручњациве, преку што и како ме контролираат мене.

јас не сум стручњак....ама има експерти:drk::drk: во(НЕДОКУМЕНТАРЦИ) филмојте и ефтини клипчиња:tapp: како зајтгејс:tapp::tapp: и измамата наречена обама:tapp::tapp::tapp:

таму ти објаснуваат убаво:pos2::pos2:........ако си наивен и ако спагаш нормално во популацијата за која се наменети(да не се повторувам:))

timmy.jpg

Мислам дека таква влада постои и се вика Масони =)

Најпрво како и досега, преку медиумите и преку телевизијата. Што е добро и треба да се прави според некого и што е лошо и што треба да се крие од обичните луѓе. Потоа после неколку децении преку вакцини и медицина односно со поткожни чипови. Оној што ќе се противи многу лесно ќе биде исклучен од системот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom