Свет без жени!

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
gOJDO напиша:
Aj погоди што би ми недостасувало во животот без жени...
Коа ќе ставам на кантар што добивам а што губам, излегува дека повеќе добивам, ама нема да ги издржи загубите пустово срце јуначко.

:pos: ...јас не сум баба ванга кажи си искрено...

Allita напиша:
Оваа тема ја отварам тука, бидјеки однапред знам дека ке падне сеир колку некој да ја свати сериозно...:icon_lol:

Баш ме интересира како мислите дека би изгледал светот без жени на оваа земјина планета, па и пошироко?

:baeh:
Мислам незамисливо е...:raz:

pa alternativata koga gi nema zenite veke e ovde samo ke se zgolemi potrosuvackata za krema protiv zuljevi na racete :pos:

Samara напиша:
abe se sekavate li na filmot so Shvarceneger koa zatrudne? ete vi alternativa.
Треба да се направи еден таков експеримент.. шо знајш можит еден ден сите жени да изумриме, ќе мора мажите да раѓаат после. Ќе се молат женски да се раѓаат, машките гарант ќе ги палат:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ама филм си напрајв..:pos:

Па на пример слобода во говор и понашање.
1. Нема да има потреба да го компајлирам мојот говор за ти да можеш да го линкаш(пр. курови, пички и сл. вулгарности).
2. Ќе си искачам по монтче, тренерче и патиче.
3. Ќе прдам, ждригам во јавни простории како и сите останати мажи.
4. Нема да праам фриз и нема да користам парфеми.
5. Ќе јадам кромид со скарата колку сакам и после тоа нема да џвакам мастика.
6. Нема да праам огромни телефонски сметки, а на оние кои ме замаарат моментално ќе им спуштам без да им објаснувам.
7. Пракингот ќе изгледа прегледно.
и други бенифиции, кои сега не сум во можност да ги согледам...
Од другастрана ќе ми недостасуваат цицки, г'зиња и п*чки.
искрено

gOJDO напиша:
Па на пример слобода во говор и понашање.
1. Нема да има потреба да го компајлирам мојот говор за ти да можеш да го линкаш(пр. курови, пички и сл. вулгарности).
2. Ќе си искачам по монтче, тренерче и патиче.
3. Ќе прдам, ждригам во јавни простории како и сите останати мажи.
4. Нема да праам фриз и нема да користам парфеми.
5. Ќе јадам кромид со скарата колку сакам и после тоа нема да џвакам мастика.
6. Нема да праам огромни телефонски сметки, а на оние кои ме замаарат моментално ќе им спуштам без да им објаснувам.
7. Пракингот ќе изгледа прегледно.
и други бенифиции, кои сега не сум во можност да ги согледам...
Од другастрана ќе ми недостасуваат цицки, г'зиња и п*чки.
искрено

8. Ќе си имаш маж во кој ќе си заљубен:pos:

The`bItCh напиша:
Треба да се направи еден таков експеримент.. шо знајш можит еден ден сите жени да изумриме, ќе мора мажите да раѓаат после. Ќе се молат женски да се раѓаат, машките гарант ќе ги палат:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ама филм си напрајв..:pos:

ова за у холивуд добро ке да е....ке се трудат маживе ама дал ке испадне и што ке испадне...хмммм:raz:

I jas pak celo vreme bev ubeden deka nema horor film shto moze da me uplashi...... priznavam sum greshel :icon_eek: ..... svet bez zeni?..... ne fala.... t.e. ne daj boze :se_ molam :icon_lol:

Свет без зени ... Немојте !!! Си стаам секундарен од позади и бегам 100 на саат без престан зашо ке биде опасно по зивот за стрејт момци као јас. И притоа ке пазам да не се наденам, на она де... знаеш, да не ми биде за џабе бегањето.

јас мислам дека маживе наши се толку паметни и интилигентни и дека ке измислат жена...:icon_lol:

StormAngel напиша:
А како тоа се измислува жена?
:)

абе ај ке смислите нешто еб*го...толку мажи...:icon_lol: што знам јас...јас сум жена...:icon_lol:

Allita напиша:
абе ај ке смислите нешто еб*го...:icon_lol: што знам јас...јас сум жена...:icon_lol:
Не, не.
Она што те прашувам е дали знаеш што е измислување?:)

StormAngel напиша:
Не, не.
Она што те прашувам е дали знаеш што е измислување?:)

зар ти незнаеш???:hump:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom