Свет без жени!

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
Toreador напиша:
По прочитаново повеќе ми звучи на пекол...цела вечност да ја поминам у смрдлив кауч целиот потопен во пиво, чипс, кикирики и семки, да се гојам, да гледам исто ко мене на сите страни како и се дебелат и на моменти сите изрикнуваат од кауч и се дерат, кршат, пустат и потоа пак ќе легнат додека не дојде до следниот гол....уфф....грозно.... :raz: :pov:
Bez panika.....verojatno i na Sevisniot mu se stuzilo od ovaa situacija pa osven fudbal i pivo gi zimislil(sozdal) zenite.
Ama se ufurafte,a???
Svet bez zeni,a!!!!:pov:

Anchi напиша:
peer..a koj ke ti go rodi bebeto (ako e svetot bez zeni:pos: ) ?

Па ако останеме без жени баш у тој моменат! И како подарок ни оставиле бебиња, за да не потсетат колку ни бил добар бракот! СУПЕР! Остави ми машина за пролив, чуден мирис и повраќаница која прави гугу-гага која згора на тоа па треба и да ја одржувам. Така ни изгледаше бракот? А Анчи? Ова би требало да биде нашиот спомен за онаа прекрасна ноќ а сега тебе те нема?! У ПИЗДУ МАТЕР!

Toreador напиша:
Па ако останеме без жени баш у тој моменат! И како подарок ни оставиле бебиња, за да не потсетат колку ни бил добар бракот! СУПЕР! Остави ми машина за пролив, чуден мирис и повраќаница која прави гугу-гага која згора на тоа па треба и да ја одржувам. Така ни изгледаше бракот? А Анчи? Ова би требало да биде нашиот спомен за онаа прекрасна ноќ а сега тебе те нема?! У ПИЗДУ МАТЕР!
c.c.c...abe peer..ti normalen li si?A? Abe koj ti go ostava deteto na tebe be? Ne bi ti ostavila ni kutreto da mi go chuvas a ne pak deteto:) Mani dr...nego koga ke podporasne(ako preziivee jadno so tebe:) ).. ke go ufurash deka e dobro da se sexa u 3-ka:pos:

btw...a i da beshe dobar ti, mene "nemase da me nema":pos:

:baeh:

Без жени... хммм хаха... глупо ... све повеќе ќе бидат ко Бојан 13.... тоа што значи .... педери .... хахаха... не би сакал ( не дека можно е ) да се оствари ова никад :toe:

светот без нас би бил страшно досаден

хахах факт е дека ние без вас...ниту вие без нас неможете
we are made for eachother :pipi:

Ќе се самоубијам.
Ко кур ќе живеам....смисла за живот ќе немам!

Би било глупо и досадно неможе без жени!!:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom