TpH_Bo_OkO
Трноризец
Свадба ќе правам у септември....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So sreka da vi e , da se kerdosate i zivot poln so ljubof i ksmet da si imate . I do godina da vikas na krstevkaTpH_Bo_OkO напиша:Свадба ќе правам у септември....
Нека ти е со среќа. Значи ти си за свадба...голема?TpH_Bo_OkO напиша:Свадба ќе правам у септември....

Не сум за голема свадба....докај 120-30 грлаБуковец напиша:Значи ти си за свадба...голема?
 од проста причина што не сакам некои тешки фешти па едно па друго, па незнам цела фамилија да ми праи фаци у стилом колку се среќни и **р се стресе а цел живот да ме мрзат затоа што животот ми е далеку понепатетичен од нивниот....се знае....луѓе кои стварно ми мислат добро и ги осеќам за блиски...ќе си напраиме еден скромен мерак на Пантелејмон (ако не умрам евентуално пред тоа од предозирање од алкохол со другарите
 од проста причина што не сакам некои тешки фешти па едно па друго, па незнам цела фамилија да ми праи фаци у стилом колку се среќни и **р се стресе а цел живот да ме мрзат затоа што животот ми е далеку понепатетичен од нивниот....се знае....луѓе кои стварно ми мислат добро и ги осеќам за блиски...ќе си напраиме еден скромен мерак на Пантелејмон (ако не умрам евентуално пред тоа од предозирање од алкохол со другарите  ) и ќе си бркам работа...многу сум среќен поради све ова пошто ќе бидам млад тато (22) со три години помлада мама
 ) и ќе си бркам работа...многу сум среќен поради све ова пошто ќе бидам млад тато (22) со три години помлада мама