- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.202
- Поени од реакции
- 1.943
Не сум за голема свадба со 100, 200...не дај Боже 500 души, зш има и такви нели
Значи, сакам свадба но да биде само со најблиските, моите и неговите родители, браќа, сестри...може и бабите и дедовците пошто сепак се како дел од фамилијата...и евентуално први братучеди но со тие со кои сеуште ќе бидам блиска зашто со некои веќе...немам никаков контакт
И не мора тој ден да ми биде најубав во животот..напротив, после свадбата може да има уште поубави денови поминати заедно со тој што го сакаш...зарем не?:wink:
Значи, сакам свадба но да биде само со најблиските, моите и неговите родители, браќа, сестри...може и бабите и дедовците пошто сепак се како дел од фамилијата...и евентуално први братучеди но со тие со кои сеуште ќе бидам блиска зашто со некои веќе...немам никаков контакт
И не мора тој ден да ми биде најубав во животот..напротив, после свадбата може да има уште поубави денови поминати заедно со тој што го сакаш...зарем не?:wink:
Но сите тие НАШКИ обичаи со буткање врати ора пред зграда сите комшии тетки и стрини во двор и уште 300 чуда за кои верувам дека допрва ке ги дознаам дефинитивно ке ги избегнам. Но сакам да биде ден кога пред бог ке се врзам за личноста што ја сакам и потоа цела нок да се веселам со моите најблиски. а за што како ке се случува полна сум со идеи.. преполна.. но незнам какви ке бидат условите кога ке дојде тој момент само знам дека секако ке биде ден што ке го паметам секогаш.