Susan Boyle

• Креатор на темата Креатор на темата Philosophus
  • Време на започнување Време на започнување
Дискутираме за нејзините пејачки способности, не за нејзиниот однос. Дури и да имала таков испад, не го менува фактот дека има прекрасни гласовни можности.:smir:

Никој не го смена фактот дека е голем талент. Поентата беше дека не очекував такви испади од неа искрено:smir:

Упс.Ова навистина не го очекував од неа.Сепак мислам дека на 47 годишна жена не и доликува таков однос, особено што е веке јавна фаца и ја препознаваат на улица.Меѓутоа, судејки според нејзините помлади колешки кои имааа и имаат многу испади, и скандали, оваа и не е нешто изненадувачко.

Дискутираме за нејзините пејачки способности, не за нејзиниот однос. Дури и да имала таков испад, не го менува фактот дека има прекрасни гласовни можности.:smir:

Има прекрасни гласовни способности , тоа секако.Сепак мислам дека тој што и е менаџер, треба во вистинско светло да си ја заврши работата и да ја подучи малку на однесувањето во јавноста.
А дури, донекаде, може се ова да претставува некое осмислено сценаријо, за да се крене нејзината популарност уште повеке.

глас има но не е ни малку привлечна.премногу стара :toe:

Дефинитивно има глас...

Заврши на второ место на Britain's Got a Talent.

Сузан Бојл го издаде својот прв албум деновиве. Албумот дебитираше на прво место во Америка, Британија, Нов Зеланд и др. локации. Во Америка веќе продаде над 700 000 примероци и е Gold, а во Британија над 400 00 и е платинест.

Инаку самиот албум може лесно да се најде на интерент и да се преслуша. Вокалните способности се зачудувачки, а целата музика е во стилот на I have a Dream.

За мене се уште најдобри песни од албумот ми се I Have a Dream и Wild Horses иако ми се допадна многу и интерпретацијата на Silenth Nigth.

Слушнете ја новата ИТАЛИЈАНСКА Susan Boyle

Carmen Masola:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom