Survivor Србија/Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата TGTBF
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја страна да не знаете за Nova HR за да гледам survivor?
Имаш на сајтот на Nova Hr само што таму брзо ги бришат за бесплатно гледање а и мора да си со хрватска IP адреса на интернетот.
За тоа ќе мора да најдеш некој VPN бесплатен па да пробаш да наместиш хрватска.
https://novavideo.dnevnik.hr/product/emisije/43655-survivor

Од кога ги споија племињава/екипите почнува повеќе да ми се допаѓа концептот и како се се одвива но не ми се допаѓа што го тераат многу долго.

Како што пишав и прочитав снимањата биле завршени но сеуште има за емитување епизоди. Логично е месецов или почеток на јуни да заврши но се зависи до монтажа на епизодите.

Последно уредено:
Имаш на сајтот на Nova Hr само што таму брзо ги бришат за бесплатно гледање а и мора да си со хрватска IP адреса на интернетот.
За тоа ќе мора да најдеш некој VPN бесплатен па да пробаш да наместиш хрватска.
https://novavideo.dnevnik.hr/product/emisije/43655-survivor

Од кога ги споија племињава/екипите почнува повеќе да ми се допаѓа концептот и како се се одвива но не ми се допаѓа што го тераат многу долго.

Како што пишав и прочитав снимањата биле завршени но сеуште има за емитување епизоди. Логично е месецов или почеток на јуни да заврши но се зависи до монтажа на епизодите.
Фала ти знам за странава него мислев стрим да не има да се гледа во 22:15 кога ја даваат премиерата дека не најдов за нова хр

Фала ти знам за странава него мислев стрим да не има да се гледа во 22:15 кога ја даваат премиерата дека не најдов за нова хр
Ако сакаш да гледаш Nova хрватската инсталирај Kodi верзија 19.4 и со помош на видео туторијалов инсталирај тоа што е потребно за да има листа со тв канали.

Овде има цела листа канали поделена во неколку држави и во Хрватска ја има Nova. Може и ќе ти заврши работа за гледање и спорт. Ги има Sport klub, Arena Sport, мислам дека ги има и Sky Sport UK.

Ако сакаш да гледаш Nova хрватската инсталирај Kodi верзија 19.4 и со помош на видео туторијалов инсталирај тоа што е потребно за да има листа со тв канали.

Овде има цела листа канали поделена во неколку држави и во Хрватска ја има Nova. Може и ќе ти заврши работа за гледање и спорт. Ги има Sport klub, Arena Sport, мислам дека ги има и Sky Sport UK.
Фала Марсело

Најверојатно уште една недела 5 епизоди и после се полуфинале сабота и финале недела.

Се намалуваат учесници во двете племиња.

Последно уредено:
Пак ќе победи некој кој воопшто не заслужува откако тактичарот Стефан се договори со женскиот дел од црвената екипа да се изгласа Владимир кој според мене беше еден од тие што требаше да биде до крај Стеван,Горан и Владимир најкомплетни и најдобри натпреварувачи. Не ми се верува дека тоа се случи некој што воопшто не им е место се во топ 10...

Вчера не гледав поради тенис. Имаше ли отпаѓање?

Вчера не гледав поради тенис. Имаше ли отпаѓање?
Од овие ниту еден не заслужува да победи лицемерната Милица,влекачот Стефан и пијавицата Наџа... Победник Горан или Стеван ако е девојка тогаш Тена или Невена.

Од овие ниту еден не заслужува да победи лицемерната Милица,влекачот Стефан и пијавицата Наџа... Победник Горан или Стеван ако е девојка тогаш Тена или Невена.
A еден победник ќе има или двајца еден од србите и еден од хрватите?

Ke ima dvajca pobednici po eden od sekoe pleme

Да не ги мешаш случајно Стефан и Стеван? Стефан е ситниот Стеван е крупниот.

Уствари во последно време теоријата ми е дека доста детали од игриве се местенки и ми се изгуби ќејфот. Обично само борби глефам а не ни стигам до племенски совети па само информации од инстаграм што ги ставаат на профилот ги следам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да не ги мешаш случајно Стефан и Стеван? Стефан е ситниот Стеван е крупниот.

Уствари во последно време теоријата ми е дека доста детали од игриве се местенки и ми се изгуби ќејфот. Обично само борби глефам а не ни стигам до племенски совети па само информации од инстаграм што ги ставаат на профилот ги следам.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Игрите за имунитет беа апла местени да тепа по едно племе во неделата, за да се движат заедно по број на луѓе.

Од тие за награди плавите тепаа во 95% последниве месец дена.

Стефан е убедливо најдобар од црвените и никој друг не заслужува победа од овие што се останати. Горан е најкомплетен од плавите, ама искрено сите ми скроз океј и не би ми сметало да земе било кој. Мада кога би бирал - Горан или Ника.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom