СУПЕРХИКС, Кирил Џајкoвски и Фолтин на Плоштад Македонија - 08.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
Ифово го имам веќе подолго време ама се заборавам да ја отворам темава.

Значи ’Хикси на плоштад на осми септември. Со радост го чекам тој ден. Година и кусур не сум им бил на концерт.

Сега за сега сеуште не знам кои други групи и пејачи/пејачки ќе настапуваат, ама и не е толку битно. Сепак ако дојдам до инфо ќе постирам тука.

Да додадам:
За празникот (понеделник) Кирил Џајковски, Фолтин и Суперхикс ќе настапат на плоштадот „Македонија“

Трите афирмирани имиња на домашната музичка сцена ќе настапат по повод Денот на независноста и ќе ги промовираат своите нови материјали.

Придружба на Џајковски ќе му бидат членовите на ромската група „Серџук“, Фолтин ќе го претстави албумот „Оваа трансплантирана машина никогаш не куцала љубовно писмо“, а Суперхикс цедето „И што сега“.

Извор, Он.нет

Конечно Џајковски :vozbud: некако се малерме биеше на неговите настапи...сега нема кај да бега :pos2:

A во колку саат? :nesum:

A во колку саат? :nesum:
" Во понеделник, по повод денот на независноста, на плоштад Македонија ќе се одржи голем концерт на кој ќе настапат.. ... Суперхикс, Кирил Џајковски и Фолтин. Шоуто ќе стартува во 20 часот, а за сцената и за озвучувањето се задолжени "Биг Саунд", информираат од "Литиум рекордс". "
:smir:

Абе баталете ги овие! Пилева, Џеј Џеј и Елвир се луѓето за поштовање.:tapp:

Ја да се снајдам со луѓе и идам тоа дефинитивно знам... едвај чекам... Суперхикс и Џајковски, аааа ќе лудуваме :vozbud::vozbud::vozbud:

А добро шо бидна со рекламата шо идеше на А1? Нели наводно ќе настапуваа геј геј и компанија?!

А добро шо бидна со рекламата шо идеше на А1? Нели наводно ќе настапуваа геј геј и компанија?!
Па кај има журка без нив???? На мојот човек Џеј Џеј ќе викам ко луд:)

Вечерва сум на плоштад јас само да ги слушам пред се Кирил Џајковски а после него и Суперхикс, по нивниот настап планирам да се тргнам од сите фолиранти таму што ќе пејат или којзнае што ќе прават.

Вечерва сум на плоштад јас само да ги слушам пред се Кирил Џајковски а после него и Суперхикс, по нивниот настап планирам да се тргнам од сите фолиранти таму што ќе пејат или којзнае што ќе прават.

Кире ќе напраи супер фешта :vozbud::vozbud::vozbud: закон човече е штета што не сум Скопје

Стварно убо да си помините.Криво ми е што не дојдов, ептен сакам Хикси да ги видам.
Ај здравје следна прилика:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom