Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Dean ќе го мажам:sneaky:......значи го обожавам многу јака глума серијава си ја пратам од почеток и ништо неможе да ми ја замени. Ја гледам заради Dean најмногу и неговите фрази и даваат шмек на самата серија мора да си се изнасмеам јако на секоја епизода.

Dean ќе го мажам:sneaky:......значи го обожавам многу јака глума серијава си ја пратам од почеток и ништо неможе да ми ја замени. Ја гледам заради Dean најмногу и неговите фрази и даваат шмек на самата серија мора да си се изнасмеам јако на секоја епизода.
Застани си во ред. :pos:
Мислам дека сите тука сакаме да го мажиме. И машките. :icon_lol:

Туку како новата бе луѓе? Си имаше доста јаки моменти. Почнаа да ја уозбилуваат, доста работи почна да се откриваат.

Застани си во ред. :pos:
Мислам дека сите тука сакаме да го мажиме. И машките. :icon_lol:

Туку како новата бе луѓе? Си имаше доста јаки моменти. Почнаа да ја уозбилуваат, доста работи почна да се откриваат.
NO!
Иначе фина новава, фала богу и ставија крај на приказнана со љубенана на Сем, ова со табливе беше за очекување, а Наоми ќе го јаде на крај и тоа ептен многу :)

ZQ43qpn.jpg

Сериозно не сум сигурен што изгледав, ама филер епизода во Supernatural никогаш немала промашај.:pos:(y)

Леле каква епизода значи! Најдобрата од сезонава! :cuc:
Уште кога го видов воведот се наежив и знаев дека ќе е прејака! Емотивна епизода, интересни нови информации... ќе ви се свиѓа :)

I'm quite certain this is all beyond your understanding, my alpha-male-monkey friend.

Hunters are apes.
:pos:

svaka im cast na sam i dean kako ja nosat serijata bravo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom