Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Добра епизодава, ќе биди интересна сезонава.

А иначе, од моб и кирилица се пишува. :P

Ептен ми се свиѓа како тече до сега новава сезона, уште на Сем да му се вратат моќите и ќе биде нај заебана сезона. А овој ќе стане архангел 100%, и негде 10та сезона ќе се тепаат со господ.

Ова мора да им биде последна сезона. Нема каде веќе приказната. Јас си викав, ај после апокалипса нема кај да тера приказната, ама ајде ете имало. Али после она чудоно што ги затвора Вратите на Пеколот, сериозно не знам каква поента би имала деветта сезона.

Комплетно се истрошија со идеи, доказ за тоа е епизодата со децата што се претвораат во врколак снимена со камера. Поочајна епизода ќе да немам гледано. Дечките глума нула, приказната мадре миа.

А фино е што Кес се врати, стварно можат да и дадат убав крај со осма.

Негде иам читано дека бар уште една ќе има... колку и да сакам да ги гледам, не сакам да ја уништат и само да вадат сезони без квалитет. Поарно да ја завршат сега.

:D

абе дечки да си прашам ја... што е финта со змијава? :D
supernatural-poster-good-vs-evil.jpg

пред да почнам да ги гледам си мислев нешто ептен битно е :)

Им остана уште господ да го нашамарат. :D

:pos: Како ме насмеа со коментаров. Ама стварно после затворање на вратите на пеколот, пресметка со Господ е последна станица.:pos:

Со Господ ќе се тепаат за 1/2 сезони, затоа и ги донесоа овие Ангеливе што го контролираат Кастиел. А иначе таа со врколакот мене ептен ми се свиѓаше како епизода, различна беше од другите + интересно беше да се види како изгледаат они во други очи.

Ај и ја едно Cass appreciasion мислење да лупнам
And I DRANK IT!
:pos::pos::pos:

Adam isn'thome right now..
.
.
.
Hey assbut!

Туку ај некој торент за најновата да ми прати по пп.
едит: зголемена верзија и шмек насмевка на крај :X3:
tumblr_m7sf1dZF4q1rv2z4yo1_400.gif

Зашто бе ја нема никаде новава епизода? Ја емитувале ли воопшто на ТВ?:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom