Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Јакичка последнава. Опуштена, таман за одмарање, си се пресмеав :)

Титаник, кралот Артур, богови од сите страни, вируси, рокерски презимиња, демони, ангели, Луцифер, вампири и на за јагодка на шлагот цртани филмови!!!
Како да не ги сакаш после :)

spn808-01.JPG

Овој Сем пак почна да ме нервира... како Елена од ВД ми го направија со љубовната приказна... само за кучето и Амелија даваат! А таман го оправија како лик.
Сакам Кастиел поише да го даваат, нека не се секирааат нема да ми здосади :)
И баш ми беше интересно ова со Бени, се надевам поголема минутажа ќе добие, чисто за инает на Сем.

Овој Сем пак почна да ме нервира... како Елена од ВД ми го направија со љубовната приказна... само за кучето и Амелија даваат! А таман го оправија како лик.
Сакам Кастиел поише да го даваат, нека не се секирааат нема да ми здосади :)
И баш ми беше интересно ова со Бени, се надевам поголема минутажа ќе добие, чисто за инает на Сем.

Да ви скршам малку филм. Следната епизода е тек на 16 јануари.

Ја почнувам јас Брејкинг Бед дефинитивно. Најасален избор ми е да не чекам епизода по епизода од ова другиве. :)

Да бе, пауза ќе прават. :confused:

Гарант за брзо време ќе ја изгледаш. :)

Ќе прекинев да ја гледам серијава ако го убиеја Бени!

It all started with this... :D
Ќе си ги почнам од почеток, да си се изнасмеам здраво. И така у дневна ми е сега компјутер, па изборот за гледање ми е ограничен :) Таман дур се на пауза.

Пробав на серијава на 3 пати да ти дадам шанса, проблемот е што серијата спаѓа во хорор жарнот, ама не е страшна, а не е ни језива....повеќе е базирана на факторот забава/coolness што не е погрешно.

Кога би се работело за друг жарн сосема на место, но кога се работи за хорор жарнот, тој сегмент не смее да биде во фокусот на сценаристите - серијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom