Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Рчкав по видеа и го најдов ова па да ве потсетам, good girl Anne you know :D

оваа последната е дефинитивно една од најлошите епизоди .. само плавушата шо беше убава, другото за никаде

оваа последната е дефинитивно една од најлошите епизоди .. само плавушата шо беше убава, другото за никаде
Мене баш ми се свиѓаше....дадоа приказн како сето ова се гледа од другата страна, од страната на суштествата.
Камерата исто многу ми се свиѓаше, а нешто ми вика дека плавушава понатаму ќе има некоја улога пак.

Абе живи ве нема на темава.
Петата и шестата дури сега ги изгледав и партал направија и двете епизоди. Акција, тензија, караници, Гарт:pos:.
Посебно последнава се разгоре работава помеѓу дечкиве.
P.S. We have a new Bobby in town:pos:

Нема многу за коментирање оти епизодиве се ко филери, пополнуваат само. Уствари не се баш така, браќава се пуваат нешто. :D

Нема многу за коментирање оти епизодиве се ко филери, пополнуваат само. Уствари не се баш така, браќава се пуваат нешто. :D
Море ќе ибат мамата на крај со Бени, ќе има епик батл.

Јас го чекам Кастиел да се врати, пошто по флешбековите изгледа дека Дин го има оставено таму, е сега овај можи да се врати некако изопачен и попизден ( моја теорија :D ) и да ебава се пред него.

Јас го чекам Кастиел да се врати, пошто по флешбековите изгледа дека Дин го има оставено таму, е сега овај можи да се врати некако изопачен и попизден ( моја теорија :D ) и да ебава се пред него.
Јас Кастиел мислам дека ќе го чуваат до полу сезоната, односно финалето на полу сезоната.
Тука некој бум крај очекувам со него.

Sto ima da zborime-Dean went to Purgatory, Sam hit a dog :D
Nego jaka bese epizodava, like in the good old days :)
Cass is back and has a new clean trenchcoat :) momentot so Dean : you can't save everyone my friend...though, you try.
Pak ke si iame rabota so gospod I angeli od povisok red/rang/stoidae.
Oprostete za lat ama od mob pisuvam :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom