Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Добра епизода последнава...ама се уште нема ни трага ни глас од Кастиел. Мислев дека тој некако ќе го врати назад на Дин ама се излажав :D

Уф последнава епизода ми се свиѓаше многу. Одамна не направиле толку добра епизода, која сеуште не е завршена.
Добра е сеознава, добра е, само уште малку подобар заплет да имаа со Левитијаниве ќе беше многу појако.

Се согласувам, последнава епизода ми се допадна и мене. Конечно почувствував дека ја гледам старата добра Супернечрл. Последно време заборавав што гледам :) А и музикаа ја вратија, барем во оваа епизода ( ју шук ми ол најт лонг:) :) ).. АЈ да видиме наредните епизоди како ќе се покажат.

120207-2012-jpg.39718

оох конечно нова епизода по еден месец пауза

и ете го Кастиел конечно се појави :)))ми се бендиса епизодава

Ми фалеше хуморов на Кас дефинитивно :)
Туку добра беше епизодава, се средиија после минатата која ми беше многу мутава.

Се на се 7мава сезона е добра. Барем во споредба со 6тата која беше трагична.
Иако многу загубија сезонава дечкиве, ми се свиѓа насоката во која ја тераат серијава. Следна епизода очекувам да биде страшна.

Ја бива ли серијава да почнам да ја гледам,а и гледам 7 сезони се сега за сега ке има доста гледање.

Ја бива :)

Инаку шо е ова сега .. пак 20 дена пауза

Ја бива ли серијава да почнам да ја гледам,а и гледам 7 сезони се сега за сега ке има доста гледање.
Ја бива ја бива. Доста интересна е за гледање, посебно првите сезони се страшно добри.
Ја бива :)

Инаку шо е ова сега .. пак 20 дена пауза
2 недели пауза прават, од 20ти април почнуваат турбо изгледа се до финалето.

е да .. у право си,последните 5 епизоди на секоја недела ќе испаѓаат

Аууу е овакви епизоди се чекаа. Добри се добри, сезонава се средија ептен, се вратија на старите патеки.

криво ке ми биде само ако не ја продолжат за 8 сезона,,а нема да завршат приказната со левијатаните :)

криво ке ми биде само ако не ја продолжат за 8 сезона,,а нема да завршат приказната со левијатаните :)
Сигурно ќе ја продолжат, огромна гледаност има, барем како што читав пред некое време :)
Инаку последнава епизода:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom