Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
^

Оригиналната идеја на Ерик Крипке беше во 5 сезони, заради тоа и се беше совршено смислено во нив. Во 6-тата сезона тој го напушти местото главен продуцент и го презеде Сера Гембл, која пак беше во тимот и во првите 5 сезони и имаше свои епизоди ако може така да се каже.
Јас искрено и очекував такво нешто, пад на занимливоста, но сепак не е до толку падот. Ќе видиме што ќе се случува со 7-ма сезона и во која насока ќе ја носат.

^

Оригиналната идеја на Ерик Крипке беше во 5 сезони, заради тоа и се беше совршено смислено во нив. Во 6-тата сезона тој го напушти местото главен продуцент и го презеде Сера Гембл, која пак беше во тимот и во првите 5 сезони и имаше свои епизоди ако може така да се каже.
Јас искрено и очекував такво нешто, пад на занимливоста, но сепак не е до толку падот. Ќе видиме што ќе се случува со 7-ма сезона и во која насока ќе ја носат.
Знам дека биле во план 5 сезони, знам се за тоа. Само некако 6тава сезона ја немаше таа напнатост низ целата сезона како другите 5 сезони. Повеќе беше удрена на хумор сеезонава, имаше моменти кога се смеев како шо се неам смеено на некои ситкоми.
Ама ајде 7мава сезона ќе видиме до кај ќе не однесе, иако јас дури сега очекувам Господ да се симне на земјата за д а се среди работава со Кастиел.

Ја обожавам серијава за две недели ги изгледав сите 6 сезони и сега ги гледам пак,а најомилен лик ми е Дин

Спремни сте за новава сезона?
Во сабота би требало да ја има по торентиве.

Ја изгледав новата епизода денс, шо знам очекував друга насока на движење на настаните ама ќе видиме натаму како ќе е....

Има надеж во сезонава, само ме плаши да не ја направат сапуница серијава.
И дефинитивно ми фалат простите епизоди со духовите.

Има надеж во сезонава, само ме плаши да не ја направат сапуница серијава.
И дефинитивно ми фалат простите епизоди со духовите.
Конечно последниве две епизоди избегаа малку настрана од Левитијани, Кастиели и други глупости и ми заличи серијава на првите сезони, кога секоја епизода си имаше свој случај, а во меѓувреме се одвиваше и приказната.
И жити се ја гледа некој друг сезонава или само јас ќе си имам монолог на темава :)

Јас ја гледам, ама ретко кога сум во тек со епизодите, секогаш каснам по една. :D Новава сезона ми иди како дежа ву, истото па истото ...

Баш сакав да коментирам дали темава е умрена ! Nobody to discuss it with :( ...
иначе јас каснам на 4 сезона сум...:)

Баш сакав да коментирам дали темава е умрена ! Nobody to discuss it with :( ...
иначе јас каснам на 4 сезона сум...:)
Полека, не се брзај, уживај додека можеш :)
Инаку 7мава сезона засега е многу подобра од 6тата. Ми се свиѓа што конечно ги вратиа тие едноставни епизоди, а ова со Левитијаните е оставено малку настрана, па ваљда после 15та-16та епизода повеќе ќе почнат да се замараат со нив (освен ако немаат уште некој друг заплет во план).

Не ви недостига музиката во серијава?Јас почнав да ја гледам заради добрата музика и така се навлеков. Нешто слабо ми има музика сезонава. А инаку мислам дека (досега) е подора од претходната (сезона).

абе овде слабо коментари за серијава.. дали и паѓа рејтингот :confused:
А изгледа некој новава епизода?.. Сем и Беки маж и жена :D .. а Дин чоече кој хумор го прави.. он ако не е,нема да биде интересно .. енд јесс .. Краули се покажа, ми недостигаше неговиот англиско-ирски акцент

Супер беше новава епизода. Засега ми се свиѓа сезонава, ќе видиме до каде ќе ја тераат работава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom