Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено Водно и не е некое место за испукување на таква машинерија јас по би го испукал на автопат одколку на гс место
Life is not a straight line... на право се покажува колку има максимална колата, и толку е.

На кривини се покажува какви гуми си турил, колку ти е поддесено подвозјето и колку пара јајца имаш.

п.с. работите стануваат многу поинтересни ако имаш помалку тркала, пример 2 :)

Ford Mustang GT Кај контењерите спроти Југодрво порано кога идев накај школо секој ден ја гледав исто кај мене во населба имаше еден Porche незнам што модел беше точно му дремеше у гаража цело време прашина му фаќаше штета

Ford Mustang GT Кај контењерите спроти Југодрво порано кога идев накај школо секој ден ја гледав исто кај мене во населба имаше еден Porche незнам што модел беше точно му дремеше у гаража цело време прашина му фаќаше штета
дан беше овој мустанг http://www.flickr.com/photos/55567272@N07/7349527398/

еве уште едно видео од ferrari-то 360 spider на англиски таблици

Еве видео од Лотусот што веќе неколку месеци се вози низ Скопје, никако не успеав да му извадам видео со звук :mad: :)

Мислам дека овој е првиот Mercedes CL 65 AMG снимен низ Македонскиве улици
Nope, има и два други :)
Pic1694.jpgPic1902.jpg
Црната е карши Рамстор сликана, втората кај Холидеј Инн :), супер видео во секој случај :)

Во Струга веќе 1-2 години секое лето се вртка овој

26062916.jpg

Chrysler Prowler Roadster

Што имало пред борис трајковски паркингот? налетав на сликава на нет

344z8ea.jpg

Што имало пред борис трајковски паркингот? налетав на сликава на нет

344z8ea.jpg
да да , во 9 саат сабајле стигна камионот :), 360ката му киднала на тој што ја направил сликава :)
--- надополнето: 1 јули 2012 во 20:29 ---

Хау ду ју лајк ит ? :D

да да , во 9 саат сабајле стигна камионот :), 360ката му киднала на тој што ја направил сликава :)
--- надополнето: 1 јули 2012 во 20:29 ---

Хау ду ју лајк ит ? :D

А каде ќе идат, на некое рели низ европа?

15fgi7m.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom