Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Звукот е најважен :)
Кога и да го видам ова Ферари F-430 во Скопје, колку и да ми бил крш денот, или за нигде ,секогаш ми го разубавува денот кога ќе го видам во живо или кога ке му го слушнам звукот.:) Има и понови Ферари искочени од f-430 но за мене најдобро ферари , па и кола во свет секат ќе ми биде F-430.

Имав мала фотосесија со ѕверчево, колата не е гласна ама брза е у пм :)
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 22:04 ---
Имав мала фотосесија со ѕверчево, колата не е гласна ама брза е у пм :)

2334c.jpg

Често пати го гледам, ама сега вежбав нешто со едитинг :) :) :) ваше мислење за едитингот ? ( прифаќам негативни критики само од професионални фотографи/едитори) :icon_mrgr:

Не е супер кола.

За во Македонија исто ко да е. :)

Иначе ми се свиѓа фотографијата генерално, само некако не се истакнува доволно колата, нешто ко да ми фали појака боја или повеќе светлина околу неа. Можда и до мојот монитор е, али ипак да си кажам.

П.с. Не е малце заматена колата? изглеа тоа ми смета :)

За во Македонија исто ко да е. :)

Иначе ми се свиѓа фотографијата генерално, само некако не се истакнува доволно колата, нешто ко да ми фали појака боја или повеќе светлина околу неа. Можда и до мојот монитор е, али ипак да си кажам.

П.с. Не е малце заматена колата? изглеа тоа ми смета :)

Ахам, изгледа тоа е...Премногу е намалена сликата :/

Уште една слика од Ф430 посветена на членот *LION* за да му се разубави денот :)

Вчера пред паркингот на Александар палас околу 13 часот, 5 ферарија и едно бентли. :vozbud:
Штета што од кола толку успеав да видам, и немав време да застанам барем една фотка да направам. Ги качуваа на камион.

Вчера пред паркингот на Александар палас околу 13 часот, 5 ферарија и едно бентли. :vozbud:
Штета што од кола толку успеав да видам, и немав време да застанам барем една фотка да направам. Ги качуваа на камион.

Кај живееш да поминам уште еднаш ? :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom