Кога и да го видам ова Ферари F-430 во Скопје, колку и да ми бил крш денот, или за нигде ,секогаш ми го разубавува денот кога ќе го видам во живо или кога ке му го слушнам звукот.Звукот е најважен![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога и да го видам ова Ферари F-430 во Скопје, колку и да ми бил крш денот, или за нигде ,секогаш ми го разубавува денот кога ќе го видам во живо или кога ке му го слушнам звукот.Звукот е најважен![]()
Не е супер кола.
За во Македонија исто ко да е.
Иначе ми се свиѓа фотографијата генерално, само некако не се истакнува доволно колата, нешто ко да ми фали појака боја или повеќе светлина околу неа. Можда и до мојот монитор е, али ипак да си кажам.
П.с. Не е малце заматена колата? изглеа тоа ми смета![]()
реално да правиме муабет џипов не е за тука..... можеби е скап и е луксузен за некого ама за висока класа не еЅверов го гледав низ Скопје...![]()
Вчера пред паркингот на Александар палас околу 13 часот, 5 ферарија и едно бентли.
Штета што од кола толку успеав да видам, и немав време да застанам барем една фотка да направам. Ги качуваа на камион.
Навигатор ?Ѕверов го гледав низ Скопје...![]()