Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
На портата пишува К РАЦИН.

Не е супер кола, ама извонредна преработка. И мене ми падна вилицата кога ја видов фотографијата.

Мислам дека ја знаете колава.Цело лето се вози низ Скопје ... (На крај на видеото ќе видите BMW M5 и Lumma CLR 558 GT )

Еве повеќе слики од RUF RT12S,Само еднаш го видов во Скопје и никогаш повеќе :D :D :D
http://www.autogespot.com/nl/viewimages.php?id=c641903012012181549
Беше еднаш одамна на телевизија, постар човек е. Не се сеќавам само на бројката, колку вакви биле произведени во лимитирана серија. Колава е... ^^^

20272400_14316999_123681100.jpg

Denovive i ova kruzi niz Makedonija.

Ццц ова е порнич! Знаеш кој е сопственик? :)
Незнам кој е сопственик ама ке пробам да дознаам :) , не дека ми е нешто мн важно ама ете ...
Беше еднаш одамна на телевизија, постар човек е. Не се сеќавам само на бројката, колку вакви биле произведени во лимитирана серија. Колава е... ^^^
Хммм да не си гледал нешто друго ?! Ептен ретко кој може да ја најде колава :P. 80 вакви се направени вкупно... :) ....Желба за сега ми е пак да ја најдам за да ја сликам :)
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 02:16 ---
Струга на лето немат шо немат .... баш ова лето ќе се изнасликам xD
Претходново лето со едно другарче од Охрид најдовме 7 BMW M5ки E60 модели , Ауди RS4 , Порше панамера 4с , БМВ М3 , Доџ челинџер и 2-3 мерцедес АМГ модели... Што е супер за 5 часовна прошетка :)
Еве го Аудито ( знам дека е лошо видеото )

Хммм да не си гледал нешто друго ?! Ептен ретко кој може да ја најде колава :P. 80 вакви се направени вкупно... :) ....Желба за сега ми е пак да ја најдам за да ја сликам :)
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 02:16 ---

Тоа сум го гледал, сигурен сум :) но ти велам пред 5-6 години сигурно. Инаку знаев дека се под 500 направени, но не знаев колку точно, 80 е бројка за почитт :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom