Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Ферари 360 Спајдер кај ресторан 'Воденица' во Капиштец
Прегледај го приврзокот 41846

леле срцката ме фати

вакво едно 50-60к еврејчиња е,нешто поскапа е Ф430 (ама и полична нормално) кај нас со се сите ебавања даноци маноци 100 000 ќе фати
шо му плаќаш

ако бевме во ЕУ, Ферари за 50 000 е и ние Македонците ќе доживувавме оргазми како оваа погоре на клипот :LOL:

Toyota-supra-in-the-fast-and-furious-and-my-car-2-fast-2-furious-17624314-500-375.jpg

Вчера во Бардовци, иста боја ист спојлер - ке се утепав од мотор да застанам да ја видам. Кога пројде покрај мене мислам дека асфалтот вибрираше :drk:

Toyota-supra-in-the-fast-and-furious-and-my-car-2-fast-2-furious-17624314-500-375.jpg

Вчера во Бардовци, иста боја ист спојлер - ке се утепав од мотор да застанам да ја видам. Кога пројде покрај мене мислам дека асфалтот вибрираше :drk:

Да не беше оваа?
supra.png

Изгледа тоа е, темно беше и не сум сигурен за бојата. Него, чиво е, што потрошач има, од кога е кај нас?

денес во Скопје видов Citroen DS5, не ми се веруваше прво некако многу брзо дојде во Македонија
Citroen_DS5-(3)(1).jpg

денес во Скопје видов Citroen DS5, не ми се веруваше прво некако многу брзо дојде во Македонија
Citroen_DS5-%283%29%281%29.jpg
Тоа на скопски или тоа на француски таблици го виде ? две се возат низ градов :)

Да не беше случајно хонда ? Ако имаше tattoo сигурно хондата е.

Па затоа и пишав само за тие две коли, колку што знам у Македонија сеуште нема никој купено/донесено Ауди с5 и Голф р. :)

Имаат R32 во Македонија, на мак таблички, Велес мислам дека беа, го продаваат за некој 30 000 Е

Maserati Granturismo вчера беше на хомологација. Очекувајте го на улиците во Скопје или Велес деновиве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom