Сум ова што сум поради...

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Сум ова што сум поради, тоа што отсекогаш сум сакала да бидам:pipi:

Да,али ако не се потпишам ич никој нема да забележи и така не бодам очи.
А ако на факс отидеш со различен пар патики место ич да не отидеш и те како боде :)

Тогаш друг е муабетот. Требаше да пишеш дека преку шминкањето на потписот на список и носењето глитер патики сакаш да бодеш очи и со тоа да бидеш приметен од колегиумот.
Лејди Гага пеер, од јајце излезе...не да бодеше очи, копаше. :)

Тогаш друг е муабетот. Требаше да пишеш дека преку шминкањето на потписот на список и носењето глитер патики сакаш да бодеш очи и со тоа да бидеш приметен од колегиумот.
Лејди Гага пеер, од јајце излезе...не да бодеше очи, копаше. :)

Не е до самото приметување,пошо ако е само тоа,мислам практично нишо не можам да напраам само со внимание.
Онака,бејзик центар пажња не ми е интересно.
Финтата е некој да пререче за да можам да го изтролам xD

Баш ме заинтересира темава...моево мислења на неа одувек било и сеуште е "Што прават другите,направи го спротивното".
До детаљ го следам ова правило...пример...на факс сите се потпишуваат на список со пенкало...ја со молив xD
Сите се потпишуваат Име па Презиме...ја Презиме па Име.
Итд,итд.
Мислам дека на мене најмногу влијаеше муабетот на мајка ми "Треба да бидеш ист како другите!" и ме натера да и водам цел живот и да бидам различен од се околу мене.

Си им го плеснал. Шо да ти кажам. Ако е ова различност од другите ондак ја од сега молив ќе носам секаде со мене.
Пусти страв да не се биде мнозинство, толпа, маса. А на крајот со повремен испад сите сме во исти ќош.
Он:
Сум ова што сум...најмногу заради своето минато. Се ме научи.

Дефинитивно дека луѓето околу нас влијаеле и влијаат и ќе влијаат секогаш врз нас, но секогаш можеме ние да одлучиме што ке стануваме. ја сум воглавно среќен со тоа што сум и што сакам да станам, и тоа не е баш поради луѓето околу мене.

ПС лоооол :pos2: Господ

Си им го плеснал. Шо да ти кажам. Ако е ова различност од другите ондак ја од сега молив ќе носам секаде со мене.
Пусти страв да не се биде мнозинство, толпа, маса. А на крајот со повремен испад сите сме во исти ќош.
Он:
Сум ова што сум...најмногу заради своето минато. Се ме научи.

ПС лоооол :pos2: Господ

Пошо мрзам да се преповторувам...

Не е до самото приметување,пошо ако е само тоа,мислам практично нишо не можам да напраам само со внимание.
Онака,бејзик центар пажња не ми е интересно.
Финтата е некој да пререче за да можам да го изтролам.

И прочита дека реков дека ова се детали :?

Сум ова што сум поради тоа што сум сакал да бидам.
Ама зошто сум сакал да бидам тоа што сум, и дали сеуште сакам да бидам ова што сум ?
Хахахах јака финта од Матрикс.

Заради себе. Никој друг не е доволно добар, за да ја играш неговата игра.

Живеам и терам по мое .. Патот за сега држи вода.

Инаку кај мене има пресудено хороскопот. Она што го читав последниве денови и ван секоја нормала .. :icon_eek::icon_eek:

Сум она што сум поради изборите што сум ги направил во текот на мојот живот,
и секој мој избор при секаква ситуација обликува, така она што сум не зависи ниту од гените, ниту од околината или било што друго,
се разбира ако дозволиме тие околности можат целосно да не насочат да бидеме како нив и да дејствуваме според нив, но
немора да биде така можеме да бидеме свои секогаш без разлика на општо прифатените норми и правила.

Поради се!
Сите околности и буквално се е причината што сум каков што сум.

Баш ме заинтересира темава...моево мислења на неа одувек било и сеуште е "Што прават другите,направи го спротивното".
До детаљ го следам ова правило...пример...на факс сите се потпишуваат на список со пенкало...ја со молив xD
Сите се потпишуваат Име па Презиме...ја Презиме па Име.
Итд,итд.
Мислам дека на мене најмногу влијаеше муабетот на мајка ми "Треба да бидеш ист како другите!" и ме натера да и водам цел живот и да бидам различен од се околу мене.

со самото тоа што се трудиш да бидеш посебен, различен од другите, ти стануваш ист. Различноста не се состои во постапките туку во размислувањето.

со самото тоа што се трудиш да бидеш посебен, различен од другите, ти стануваш ист. Различноста не се состои во постапките туку во размислувањето.

Не е работата само да бидеш различен,работата е да разликата е причина да тролаш IRL,не мора да е којзнае што,доволно е да те види постара жена и да те прекори со некои комунистички небулози,и да продолжиш да ја тролаш додека не се откаже/не почне да рејџа.

Не е работата само да бидеш различен,работата е да разликата е причина да тролаш IRL,не мора да е којзнае што,доволно е да те види постара жена и да те прекори со некои комунистички небулози,и да продолжиш да ја тролаш додека не се откаже/не почне да рејџа.

Се вадиш.
Да беше таа причината, ќе го красеше првиот пост од кои се аваланшираа сите реплики.
Освен тоа, трол кој себеси се декларира како трол не е трол. Да беше трол, ќе го знаеше тоа.
Еве да се навратиме....според пишаното твојата мајка која те учела на униформност е причината да сега ти си личност која пие животна енергија од ситни тролања на седумдесет годишни баби кои со ништо не се криви оти живееле под бугарско ропство и за секоја трансгресија им корнеле нокти.
Bad parenting indeed.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom