Г
Господ
Гостин
Се вадиш.
Да беше таа причината, ќе го красеше првиот пост од кои се аваланшираа сите реплики.
Освен тоа, трол кој себеси се декларира како трол не е трол.Да беше трол, ќе го знаеше тоа.
Еве да се навратиме....според пишаното твојата мајка која те учела на униформност е причината да сега ти си личност која пие животна енергија од ситни тролања на седумдесет годишни баби кои со ништо не се криви оти живееле под бугарско ропство и за секоја трансгресија им корнеле нокти.
Bad parenting indeed.
Аммммм нигде не спомнав дека сум трол.Само тролам,doesn't necessarly make me one.
Ама еве контра прашање.Во маало немам ниеден врсник кој не приближно сличен на мене.
Никој не го интересира музика,историја,мит,религија уствари никој не го интересирам што мислам јас,ама ептен се заинтересирани за мене.
Всушност,секое мое појавување било каде е проследено со курташак.
What do?
Купив hammerfall маица,дополителен бодеж во очи и секад коа пробуваа да ме мајтапат ги тролав,and they ragequit ја бев fuck yeah.
Реметот е нус појава кој се роди од желбата да се разликувам,и се разликувам,and many notice it,и ќе направам сите да приметат.
И не не реметам баби затоа што ме сакаат да ме направат ебан сериски производ но quite bad parenting indeed,но не знам еден родител кој ги учи своите деца на спротивното.
Сите родители своите деца ги догматизираат со конзервативни учења,ги лоботомираат да се втопат во општеството,да се однесуваат како општеството,да се облекуваат како општеството,да јадат да пијат дури и да умрат како што налагаат нормите на општеството.
Ајде ти кажи ми зошто да бидам уште едно сериско производство?
И кажи ми зошто се што е малку поразлично е етикетирано како лошо?