СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
У теретана ќе идат у прва година само, и евентуално у втора. После тоа нема да има потреба. лани и прехлани не ни спомнаа нешто за у теретана. Ако нејќете многу да се замарате околу проектните, би ви препорачал да си одберете Урбана Култура ( Историја ) ако Пепи ја држи. Ќе треба само 1 проект да направите и да и го однесете. Нема да ве замара со останувања после часови и слично.

перо знам кога беше правеше секоја сабота и тура до водно
5поени до средно 15 до крстот така нешто беше
незнам сега колку поени требаше да се соберат : ))))
ама како што кажаа и пред мене тоа само ќе биде прва и втора година после нема веќе замарање со проектна активност

Исто за ова проектниве убаво ви е и тоа нешто не ми текиња како беше, нешто драмски секции или литературни клубови...јас 3та и 4та тоа си го имав одбрано и топ :D кај Екатеринка си бев, на крај ти вика напрај за нешто од литература проект или за некој наш писател и толку :D срцка е Ека бе значи :love:

Леле оваа Поповиќ математика ич незнае да предава бе...само се надевам не е строга во оценување

Поповиќ е многу интелегентна , паметна професорка , со широки познавања а од друга страна е најодвратното суштество на светот!! ако има некој професор што ме МАЛТРЕТИРАЛ во РЈК тогаш тоа е таа.... редовно вежбајте кај неа зашто е вистински смор... ии секако без кецови гледајте да не ви го зацрни животот мај-јуни. :)

Часовите кај Поповиќ не можам да ги опишам. Вистинско мачење за мене, сум ги броел секундите до крај на часот неколку пати.Губење час кај нејзе е реткост, неколку пати се има случувано типката да не може да стои од што е болна а да е у школо и да предава. За прва пат ќе видите што е 2 на четири кеца оцена на тест :pos: Или 3 на 2 двојки. Тоа уствари и ми беше највисоката оцена кај нејзе ( Првиот тест у прва година ). Искрено од кога тргнав у средно само ради нејзе ја замрзив Математиката и не ја учев ич. Некако ми немаа смисла нејзините предавање, ни решаваше решени примери од учебник на табла.... Али не можам ништо лошо да кажам за оценувањето нејзино, доста реално оценува, знаела и да попушти по некогаш. Али не очекувајте ако ви се сите 5ки а кај нејзе имате 2ка дека ќе ви биде поправена на совет или слично. НЕМА ШАНСИ ! Врски исто така не пробувајте да барате. И освен ако не претерате, на полагање не остава.

Часовите кај Поповиќ не можам да ги опишам. Вистинско мачење за мене, сум ги броел секундите до крај на часот неколку пати.Губење час кај нејзе е реткост, неколку пати се има случувано типката да не може да стои од што е болна а да е у школо и да предава. За прва пат ќе видите што е 2 на четири кеца оцена на тест :pos: Или 3 на 2 двојки. Тоа уствари и ми беше највисоката оцена кај нејзе ( Првиот тест у прва година ). Искрено од кога тргнав у средно само ради нејзе ја замрзив Математиката и не ја учев ич. Некако ми немаа смисла нејзините предавање, ни решаваше решени примери од учебник на табла.... Али не можам ништо лошо да кажам за оценувањето нејзино, доста реално оценува, знаела и да попушти по некогаш. Али не очекувајте ако ви се сите 5ки а кај нејзе имате 2ка дека ќе ви биде поправена на совет или слично. НЕМА ШАНСИ ! Врски исто така не пробувајте да барате. И освен ако не претерате, на полагање не остава.
Хахахахахахаха леле тоа 1 на четири кеца или елка од дополнителни кецови знаеше да каже и другите такви нејзини оцени многу ми беа смешни :D ама шала на страна Поповиќ е стварно многу интелегентна жена, на нас нејзините предавања ни беа мачни, и као шо кажа Драчево значи жената ми предаваше само у 1ва и 2ра, а 3та и 4та ми беше Сузе и значи во тие 2 години Поповиќ беше отсутна само еднаш и тоа зашто била на лекар и тоа не отсуствување цел ден него само првите часови, па кој имал среќа да има до голем топ, кој не ќе си седеше и на математика:D се сеќавам у 1ва на почеток ни дава домашна нели мн нормално и сеа имав една задача нејасна и идам нареден час ја прашувам и ми вика ако мислеше дека ќе ти објаснам си се зафркнала, ќе седнеш после сама или ќе се соберете неколку другарчиња и ќе најдете решение :D и така ...

абе ликовно многу замара со цртежи? нМислам не викам да не му носам цртежи , ја ќе му носам али ке бидат ко од третаче нацтрани:D

абе ликовно многу замара со цртежи? нМислам не викам да не му носам цртежи , ја ќе му носам али ке бидат ко од третаче нацтрани:D
Хахахаха Раде ви е ??? :pos:
ЅВЕР !!! Кои муабети паѓале со Радееее, лелелеле за искачања, а у заебанции, смеење хахахахахахахаха

Раде ака лепи the pedobear :icon_lol:
Мене една друга ми беше, мамата ни ја еба...
Ликовно двојка имав, ама среќа не ни влегуваа тие оценки во просек :D
И тие малку цртежи што ги носев ми беа од основно, и таа ги даваше за пример како не треба да се црта:pos:
Целата беше огорчена, викаше па вака ни второ оделенци не цртаат...
Не сваќаше дека има антиталенти еден куп:icon_lol:

Да се гледа дека е таков човекот откачен и смешен, али за оценување сваќаше дека некој едноставно не го бива или ништо од тоа? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom