СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
Прашањево не е само за тебе, туку за сите форумџии што ја знаат Поповиќ. Правиме тест во четврток и ништо не ни кажа, ни што ќе има, ни што да учиме, ни колку задачи. Може некој да одговори на овие погоре? Темата е за Искази
Значи никогаш не се надевајте дека ќе ви каже !! Ќе земеш збирката и ќе решиш се од неа и ќе земете ќе си ги решите задачите у учебник шо ви се !! Значи баш се сеќавам ја коа бев прва и на тој тест за Искази ни се паднаа прашања од збирката, може ќе има нешто сменето, испревртено ама тоа е !! Прв тест ви е кај неа и ќе ви попушти малку зашо и сама е свесна дека ќе заглавите понатака, но тоа не значи дека треба да се разлегачите сеа и книга да не отворите или само да разглеаш тоа од збирката и толка...така веруј нишо не праиш ! Фатете книгичките викендов и гајле немате ;):cool:

zdravo, sakam da se zapisam vo ova skolo, aj kazete mi vo vrska so ekskurziiite i profesorite dali se losi

zdravo, sakam da se zapisam vo ova skolo, aj kazete mi vo vrska so ekskurziiite i profesorite dali se losi
Иди кај сакаш. Уште е рано да се каже... Но многу има за учење. Екскурзии првата беше супер. Кратко ама слатко. А за професорите, секој своја прича

Прва година, кој ви предава информатика и музичко?
Инаку четврта година кога одите на екскурзија?

Прва година, кој ви предава информатика и музичко?
Инаку четврта година кога одите на екскурзија?

Музичко ни предава Виктор, а таа информатика не ми текнува како се вика. Со виткана коса е у реп ја носи и наочари има и у средни години е.

П.С. Кога е патронат на школово?

Музичко ни предава Виктор, а таа информатика не ми текнува како се вика. Со виткана коса е у реп ја носи и наочари има и у средни години е.

П.С. Кога е патронат на школово?
Таа по информатика ви се вика Жаклина и само ради неа у 2ра одбрав изборен Говорење и пишување а не информатика и ич не жалам за тоа !!! Иначе патронат е у фебруари мислам 18ти беше :)

Таа по информатика ви се вика Жаклина и само ради неа у 2ра одбрав изборен Говорење и пишување а не информатика и ич не жалам за тоа !!! Иначе патронат е у фебруари мислам 18ти беше :)

Па не е тоа на распуст?

каков распуст бре:D најкасно на 23ти јануари почињате со школо :D ние една година, т.е 2ра коа бев учевме за патронатот и тоа без скратени часови :D само што мојот клас бевме мрднати и го послушавме советот на Дамески хахахаха и не дојдовме у школо, а требаше и тест биологија да праиме тој ден :D и + петок паѓаше, па у понеделникот коа отидовме дебело го окркавме :D

Аууууу, тогаш ги сфаќам зошто се жалат... И јас ги жалам. :)
И јас избрав Говорење и пишување во втора година заради неа. :D

Аууууу, тогаш ги сфаќам зошто се жалат... И јас ги жалам. :)
И јас избрав Говорење и пишување во втора година заради неа. :D
Таа жена органски не можев да ја поднесам...значи какви срања ми праеше !!! седевме по 2ца на пс и по ред у дневник и сеа ме прашува за 1 вежба и ја уше маусот не сум го фатила ми вика ОК не си научила, не знаеш :@@@ колку ја иам пцуено ЛЕЛЕ !!!

Таа жена органски не можев да ја поднесам...значи какви срања ми праеше !!! седевме по 2ца на пс и по ред у дневник и сеа ме прашува за 1 вежба и ја уше маусот не сум го фатила ми вика ОК не си научила, не знаеш :mad:@@ колку ја иам пцуено ЛЕЛЕ !!!

Леле и јас... Многу се нервирав заради неа цела прва година, еднаш се имав и испокарано со неа...
За сите што сте прва година, гледајте првиот тест да го направите петка и да оставите добар впечаток на испрашувања (и да бидете брзи) за да немате проблеми.

Леле и јас... Многу се нервирав заради неа цела прва година, еднаш се имав и испокарано со неа...
За сите што сте прва година, гледајте првиот тест да го направите петка и да оставите добар впечаток на испрашувања (и да бидете брзи) за да немате проблеми.
Само еднаш ??? А ја па дали само еднаш не сум се испокарала ... секој час се карав :D и тоа не бев једина !!! Децааа у 2ра бирајте си говорење !!! живот да си видите :D

Само еднаш ??? А ја па дали само еднаш не сум се испокарала ... секој час се карав :D и тоа не бев једина !!! Децааа у 2ра бирајте си говорење !!! живот да си видите :D

Еднаш, ама асално и вроди со плод. :D
Инаку ако говорење и пишување ви предава Екатерина стварно ќе ви биде супер, професорката е ептен добра и нема да имате проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom