СУГС Јосип Броз -Тито

Нека почива во мир.

Утре ќе иаме настава?

Најдобриот професор во ЈБТ во секоја смисла на зборот "најдобар" . Еднаш мојот клас организираше кафана во која почесен гостин ни беше Драги, а и од сите поканети професори само он дојде .

Нека почива во мир ...

Нека почива во мир.

Утре ќе иаме настава?

Утре ќе биде погребот и нема да се учи. Од мојот клас ќе се собираме колку да испратиме венец, за другите незнам. Кој како сака може да прави.
Само, знам дека рекоа за на погребот да не одиме, само тие што се во неговиот клас.

Утре ќе биде погребот и нема да се учи. Од мојот клас ќе се собираме колку да испратиме венец, за другите незнам. Кој како сака може да прави.
Само, знам дека рекоа за на погребот да не одиме, само тие што се во неговиот клас.

Ви кажаа така професорите?Да не е само за трета и четврта ради смените?

Мислам дека и за прва и втора важи. Сепак, распрашај се.
Нас класната ни кажа дека утре погребот е од 10 така да ќе сме имале само два часа прва и втора година и после ќе не пуштеле а за трета и четврта незнам како ќе биде

Нас класната ни кажа дека утре погребот е од 10 така да ќе сме имале само два часа прва и втора година и после ќе не пуштеле а за трета и четврта незнам како ќе биде

Која ти е класна?

Абе каква настава, професорите се толку напотресени и неспособни за предавање..
Ќе припаднев во несвест, отпрвин мислев дека се работи за Даскалот.. Овој Драган не ми предавал.
Многу ми е жал за неговото семејство :(
Нека почива во мир.

Жена без осет еј, пичка и мајчина. :@:@:@:@

Првин мислев дека на класниот мој бивши му се случило тоа, срцето ме стегна кога слушнав, нозете ми се пресекоа ама после разбрав дека е другиот Драган :( Колку беше само тмурно денес во школо, језиво, сите беа расплакани и со солзи на очите, бившиот класен мој беше во шок, а некои од колегите негови не беа ни толку сочувствителни дури ни во црно да се облечат во почит кон колегата. Го знаев човеков, ми беше во комисија за проектната пред две недели, ми викаше појма си немам јас информатика, ајде ти научи ме нешто :))))

Сите го сакаа, многу беше добар, срце човек. Изгледа и Господ ги сака добрите кај него.

Нека почива во мир.

Сочувство, знам какво е чувството кога ќе почине некој професор кој многу го почитуваш :(
Како бе не испоцркаат оние лошотилоци...:nerv:

Еден од најдобрите луѓе што лично ги познавав, најдобар професор што некогаш ми предавал заедно со уште еден професор од факултет. Премногу го почитував беше вистински човек и модел за професор. Премногу сум во шок и потресена, немам коментар, немам зборови, лута сум што толку предобар човек отиде релативно рано. ЗОШТО? :( :cry:
4 години ми предаваше, често кога другите беснееја, јас со него зборував за историски теми, дебатиравме, муабетевме, зошто јас навистина сакав историја, а и интересно ми беше со него да разговарам. :(
Не е фер.... не е фееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(
Слушнав имало книга на жалост?
До кога ќе стои или тоа само за денес важело?

Почивајте во мир, професоре, секогаш ќе бидете почитуван, сакан и зборуван за вашата човечност и добрина!

Еден од најдобрите луѓе што лично ги познавав, најдобар професор што некогаш ми предавал заедно со уште еден професор од факултет. Премногу го почитував беше вистински човек и модел за професор. Премногу сум во шок и потресена, немам коментар, немам зборови, лута сум што толку предобар човек отиде релативно рано. ЗОШТО? :( :cry:
4 години ми предаваше, често кога другите беснееја, јас со него зборував за историски теми, дебатиравме, муабетевме, зошто јас навистина сакав историја, а и интересно ми беше со него да разговарам. :(
Не е фер.... не е фееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(
Слушнав имало книга на жалост?
До кога ќе стои или тоа само за денес важело?

Утре кога ќе одам во школо ќе ти пишам СМС дали уште стои :helou:

Ама премногу е језиво со цвеќињата и сликата негова, биди припремена :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom