Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.193
- Поени од реакции
- 1.821
Нека почива во мир.
Утре ќе иаме настава?
Утре ќе иаме настава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека почива во мир.
Утре ќе иаме настава?
Утре ќе биде погребот и нема да се учи. Од мојот клас ќе се собираме колку да испратиме венец, за другите незнам. Кој како сака може да прави.
Само, знам дека рекоа за на погребот да не одиме, само тие што се во неговиот клас.
Ви кажаа така професорите?Да не е само за трета и четврта ради смените?
Нас класната ни кажа дека утре погребот е од 10 така да ќе сме имале само два часа прва и втора година и после ќе не пуштеле а за трета и четврта незнам како ќе бидеМислам дека и за прва и втора важи. Сепак, распрашај се.
Нас класната ни кажа дека утре погребот е од 10 така да ќе сме имале само два часа прва и втора година и после ќе не пуштеле а за трета и четврта незнам како ќе биде
Снежана - англискиКоја ти е класна?
Абе каква настава, професорите се толку напотресени и неспособни за предавање..
Ачковска денес не прашуваше 10тина мин. и земавме нова лекција.
Еден од најдобрите луѓе што лично ги познавав, најдобар професор што некогаш ми предавал заедно со уште еден професор од факултет. Премногу го почитував беше вистински човек и модел за професор. Премногу сум во шок и потресена, немам коментар, немам зборови, лута сум што толку предобар човек отиде релативно рано. ЗОШТО?:cry:
4 години ми предаваше, често кога другите беснееја, јас со него зборував за историски теми, дебатиравме, муабетевме, зошто јас навистина сакав историја, а и интересно ми беше со него да разговарам.
Не е фер.... не е фееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слушнав имало книга на жалост?
До кога ќе стои или тоа само за денес важело?