СУГС Браќа Миладиновци

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Се запишав овде,инаку ветеринарен техничар.Некој ако знае да ми каже како е тешко ли е,професорите строги ли се?

:) Чим си се запишал ветеринарен техничар, во основно не си бил баш некоја "бубалица". Инаку професорите се супер... Јас сум гимназија и да ти кажам многу сум задоволен... Ако сакаш повеќе муабет може на скајп да направиме... Да ти кажам од што да се пазиш, некои слаби точки на професорите, итн ;)

:) Чим си се запишал ветеринарен техничар, во основно не си бил баш некоја "бубалица". Инаку професорите се супер... Јас сум гимназија и да ти кажам многу сум задоволен... Ако сакаш повеќе муабет може на скајп да направиме... Да ти кажам од што да се пазиш, некои слаби точки на професорите, итн ;)

Па не би рекол ;) од 1 до 8 со 5,00 просек завршив.

Па не би рекол ;) од 1 до 8 со 5,00 просек завршив.

Хмм... Па тогаш зошто си отишол ветеринарен техничар? или тоа е.... знаеш.... животински инстикт (во смисла на животна желба, не ме сфаќај погрешно :D)?

Хмм... Па тогаш зошто си отишол ветеринарен техничар? или тоа е.... знаеш.... животински инстикт (во смисла на животна желба, не ме сфаќај погрешно :D)?
Па да,од мал сум сакал животни,па еве се запишав
Ако може адни ме на фејсбук,скајп немам?

Јас завршив таму :) т.е уште завршувам ама не сум таа струка :)
Не е тешко која и струка да сте..ако бидете мирни нема да ве напињаат многу да учите..ќе поминувате полесно..

Никој нема да ми биде другарче од вас таму бе ? :(

Здраво
emoticon-0100-smile.gif
Сега сум осмо.. И сакам да се запишам во Браќа Миладиновци.. Па може да ми кажете нешто за школово.. Како е.. Дали е многу строго?? Наставниците какви се?? Се шо знаете кажете ми..
emoticon-0102-bigsmile.gif
Позз..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom