СУГС Браќа Миладиновци

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Се запишав овде,инаку ветеринарен техничар.Некој ако знае да ми каже како е тешко ли е,професорите строги ли се?

Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
:) Чим си се запишал ветеринарен техничар, во основно не си бил баш некоја "бубалица". Инаку професорите се супер... Јас сум гимназија и да ти кажам многу сум задоволен... Ако сакаш повеќе муабет може на скајп да направиме... Да ти кажам од што да се пазиш, некои слаби точки на професорите, итн ;)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
:) Чим си се запишал ветеринарен техничар, во основно не си бил баш некоја "бубалица". Инаку професорите се супер... Јас сум гимназија и да ти кажам многу сум задоволен... Ако сакаш повеќе муабет може на скајп да направиме... Да ти кажам од што да се пазиш, некои слаби точки на професорите, итн ;)

Па не би рекол ;) од 1 до 8 со 5,00 просек завршив.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
Па не би рекол ;) од 1 до 8 со 5,00 просек завршив.
Хмм... Па тогаш зошто си отишол ветеринарен техничар? или тоа е.... знаеш.... животински инстикт (во смисла на животна желба, не ме сфаќај погрешно :D)?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Хмм... Па тогаш зошто си отишол ветеринарен техничар? или тоа е.... знаеш.... животински инстикт (во смисла на животна желба, не ме сфаќај погрешно :D)?
Па да,од мал сум сакал животни,па еве се запишав
Ако може адни ме на фејсбук,скајп немам?

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Јас завршив таму :) т.е уште завршувам ама не сум таа струка :)
Не е тешко која и струка да сте..ако бидете мирни нема да ве напињаат многу да учите..ќе поминувате полесно..

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Никој нема да ми биде другарче од вас таму бе ? :(

Член од
10 март 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво
Сега сум осмо.. И сакам да се запишам во Браќа Миладиновци.. Па може да ми кажете нешто за школово.. Како е.. Дали е многу строго?? Наставниците какви се?? Се шо знаете кажете ми..
Позз..

Kajgana Shop

На врв Bottom