Судниот ден - 21 мај, 2011?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
поминувам денес покрај билбордот во центар, и го гледам го гледам и си викам што може да е, пропаганда да, зема профит мора да се исплати ама што рекламира ??? и .. наеднаш ми светнува тоа со толкави букви си ја рекламира страната и радиото. Колкава посетеност само ќе набие..
ете каде лежел зајако. совршен начин да привлече внимание

isusa jasno kazal ke dojadat luge, lazni proroci vo moe ime, koi ke velat deka sum jas i vremeto se priblizi, zar ne e taka, prvin 2012 pa 2011 maj 21 , neaodamna pa rim ke go pogodel golem zemjotres covestvoto e pred samiot kraj , no nikoj neaznae koga ke bide toj den

чек сеа... на 21 мај ке има интервју со господ за судниот ден на тоа радио или грешка сватив?

„А Тој им рече: „Не е ваше да ги знаете времињата и настаните, што Таткото ги одреди со Својата власт.“ (Исус Христос, Дела на апостолите 1:7, Библијата)

Да, стварно, шо ќе праат овие луѓе коа ништо нема да се деси?

ќе кажат: Извинете не пресметавме добро бевме истоштени од истражувања и пресметки! :tapp:

едвај чекам 21 да видам што ќе биде, инаку тоа е другата сабота.

Нема да има крај на светот!
Идат избори во Македонија!
Дури и Боговите чекаат да видат што ќе се случи со овој наш политички циркуз и што понатаму!
Ние сме „библиска“ земја, кај смее да исчезниме! :vozbud:

не е можно да е 21 крај на свет испитна ми почнува на 23 :nesum:

Добро е што е Сабота, може да се направи Judgement Day party. :cug:

nema sansi da se sluci toa jas ne veruvam mozam da i gi zamislam licata posle 21vi ama nemozam da gi zamislam nasite ako nedaj boze se sluci kavi le ke bidat nasite lica :DDDDDDDDDDDd

nema sansi da se sluci toa jas ne veruvam mozam da i gi zamislam licata posle 21vi ama nemozam da gi zamislam nasite ako nedaj boze se sluci kavi le ke bidat nasite lica :DDDDDDDDDDDd

ахахахах незнаеш колку копнеам за некое такво сценарио, ќе се штипкам цело време за да видам дали сонуваm а истовремено ќе се усерам од страв изглеа хахахаха ама најбитно знам дека ќе уживам :)

Абе на роденден сум на 21,најако ќе биде еј.Пиење + јадење + музика + крај на свет = СЕКС

ЛОЛ ова го има и во струмица на билбард хахахаха (на македонски убаво напишано) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom