Судниот ден - 21 мај, 2011?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
поминувам денес покрај билбордот во центар, и го гледам го гледам и си викам што може да е, пропаганда да, зема профит мора да се исплати ама што рекламира ??? и .. наеднаш ми светнува тоа со толкави букви си ја рекламира страната и радиото. Колкава посетеност само ќе набие..
ете каде лежел зајако. совршен начин да привлече внимание

golem brat

dojdov vidov pobediv
Член од
23 февруари 2009
Мислења
417
Поени од реакции
20
isusa jasno kazal ke dojadat luge, lazni proroci vo moe ime, koi ke velat deka sum jas i vremeto se priblizi, zar ne e taka, prvin 2012 pa 2011 maj 21 , neaodamna pa rim ke go pogodel golem zemjotres covestvoto e pred samiot kraj , no nikoj neaznae koga ke bide toj den

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
чек сеа... на 21 мај ке има интервју со господ за судниот ден на тоа радио или грешка сватив?

Член од
5 септември 2007
Мислења
3.848
Поени од реакции
960
„А Тој им рече: „Не е ваше да ги знаете времињата и настаните, што Таткото ги одреди со Својата власт.“ (Исус Христос, Дела на апостолите 1:7, Библијата)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Да, стварно, шо ќе праат овие луѓе коа ништо нема да се деси?
ќе кажат: Извинете не пресметавме добро бевме истоштени од истражувања и пресметки! :tapp:

едвај чекам 21 да видам што ќе биде, инаку тоа е другата сабота.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.216
Поени од реакции
12.208
Нема да има крај на светот!
Идат избори во Македонија!
Дури и Боговите чекаат да видат што ќе се случи со овој наш политички циркуз и што понатаму!
Ние сме „библиска“ земја, кај смее да исчезниме! :vozbud:

V

Viktor g

Гостин
не е можно да е 21 крај на свет испитна ми почнува на 23 :nesum:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Добро е што е Сабота, може да се направи Judgement Day party. :cug:

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
nema sansi da se sluci toa jas ne veruvam mozam da i gi zamislam licata posle 21vi ama nemozam da gi zamislam nasite ako nedaj boze se sluci kavi le ke bidat nasite lica :DDDDDDDDDDDd

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
nema sansi da se sluci toa jas ne veruvam mozam da i gi zamislam licata posle 21vi ama nemozam da gi zamislam nasite ako nedaj boze se sluci kavi le ke bidat nasite lica :DDDDDDDDDDDd
ахахахах незнаеш колку копнеам за некое такво сценарио, ќе се штипкам цело време за да видам дали сонуваm а истовремено ќе се усерам од страв изглеа хахахаха ама најбитно знам дека ќе уживам :)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Абе на роденден сум на 21,најако ќе биде еј.Пиење + јадење + музика + крај на свет = СЕКС

Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
ЛОЛ ова го има и во струмица на билбард хахахаха (на македонски убаво напишано) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom