Судир на Албанците и Србите во Косовска Митровица

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Bas naprotiv,tetka mi veli deka treba podaleku da begas od Kosovarite i Sh....ite :)

Bas naprotiv,tetka mi veli deka treba podaleku da begas od Kosovarite i Sh....ite :)

Па што не бега твојата тетка a ;) па нормално дека нема да бега, кога кој знае колку пати дневно ја пуца по гзето тој клетиот албанец. Ова само за твоја информацијa, нормално нема лутиш ;).

Па па па. простаци што е со постовиве? ало....

Сте чуле ли некогаш за зборот ЈАВНО? имате пп ако толку сакате, да се пцуете,вреѓате и идиотизам да ширите.

И ајде некој модератор нека брише!

Интересен ке биде момента во когато чуждите воjски излезнат от Косово... тогава се чудам дали косовската армиja и полициja ке може да спречи такви случаи.

Ќе може бе,ова се граѓански немири.

Прашањето е дали ќе може да спречи евентуално практично исполнување на 12-44 и уставот на Р.Србија односно

serbian-army2.jpg

heh taka li, glej da ne imas i ti nekoja tetka mazena za nekoj albanec, patem ako nemas kazi imam jas nekoi albanci kandidati odma ke dojdat da ti ja pucat, ne me svakaj pogresno, no barem da si najdat mesto vo drzavata :wink:

Имам за вас едно место туристичко...тамо ке ви платам да се одморите, се вика Сребреница:smir:

A zosto ne dojdes ti vo Slupcane da ti kazame kolku e romanticno seloto.:tapp:

Јас не сум бил таму, ама гледам македонската полиција и војска биле во Слупчане и не оставиле куќа без дупка.:toe:

--- надополнето ---

Па што не бега твојата тетка a ;) па нормално дека нема да бега, кога кој знае колку пати дневно ја пуца по гзето тој клетиот албанец. Ова само за твоја информацијa, нормално нема лутиш ;).

Македонките не се Зоофили :toe:

Јас не сум бил таму, ама гледам македонската полиција и војска биле во Слупчане и не оставиле куќа без дупка.:toe:

Da be kako ne, dojdele so tenk a otisle na kovcegi.:helou:

--- надополнето ---

Ќе дојдат специјалните единици за некоја година на екскурзија.
Mozebi, kojznae, mozebi i ke im treba biometriski pasos za da vlezat tamu.:toe:

На Косово не и треба војна , апелите за мир од косовска страна се секојдневни , дури властите ја молат Србија да не ги подржува екстремистите :

Екстремистите носат слики на Милошевиќ , Младиќ и Караџиќ , овие последните се виновни за сите војни на Балканот , кој тоа прети со војна ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom