Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bas naprotiv,tetka mi veli deka treba podaleku da begas od Kosovarite i Sh....ite![]()
Интересен ке биде момента во когато чуждите воjски излезнат от Косово... тогава се чудам дали косовската армиja и полициja ке може да спречи такви случаи.
heh taka li, glej da ne imas i ti nekoja tetka mazena za nekoj albanec, patem ako nemas kazi imam jas nekoi albanci kandidati odma ke dojdat da ti ja pucat, ne me svakaj pogresno, no barem da si najdat mesto vo drzavata :wink:
A zosto ne dojdes ti vo Slupcane da ti kazame kolku e romanticno seloto.Имам за вас едно место туристичко...тамо ке ви платам да се одморите, се вика Сребреница:smir:
A zosto ne dojdes ti vo Slupcane da ti kazame kolku e romanticno seloto.![]()
Па што не бега твојата тетка aпа нормално дека нема да бега, кога кој знае колку пати дневно ја пуца по гзето тој клетиот албанец. Ова само за твоја информацијa, нормално нема лутиш
.
A zosto ne dojdes ti vo Slupcane da ti kazame kolku e romanticno seloto.![]()
Јас не сум бил таму, ама гледам македонската полиција и војска биле во Слупчане и не оставиле куќа без дупка.
Mozebi, kojznae, mozebi i ke im treba biometriski pasos za da vlezat tamu.Ќе дојдат специјалните единици за некоја година на екскурзија.