Судир на Албанците и Србите во Косовска Митровица

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
ti mozes da zboris so sakas ama FAKT E DEKA STE SLAVI DOJDENI OD KARPATI I NE VE PRIZNAVA NIKOJ !
Кој црни Карпати, кој дојденци, кој факти, човек на твоите глупости не може ни да се начита во последите 2-3 саата, со кого во Европа и нато ќе идеме???? Ако е со тебе одма се откажувам.

Не пиле, пак не научи пораката. Не го пикај газот, кај шо се мерат курој. (то беше пораката)

Мене ме нарекуваш прост.....о ти паметен и учен кој само газови и курови му се во устата на секој пост..,,исфрустрирано кеЧе

Ова од искуство???

Да! Оти ќе ти го сомелам чмарот! Вакви како тебе, ни како загревање не ми служат. Чмарот, 'ршум че ти го напраам.

Ова сфатиго како еден нарцизоиден нагон, ништо више.

Да! Оти ќе ти го сомелам чмарот! Вакви како тебе, ни како загревање не ми служат. Чмарот, 'ршум че ти го напраам.

Ова сфатиго како еден нарцизоиден нагон, ништо више.

:pos2:
Ете овака а и поназад можете сите други да се едуцирате како еден „европјански“ израснат момак се понаша ... култура брее .. сите да научите ... и Бах да слушате за овака да се понашате :pos2:

Типс:
Во секоја реченица пожелно е да употребите нешто од наведеново:
Чмар, ќе те здробам, требисе, простак, мајкати и таткоти, глуп си, абер немаш од живот, преку куров, преку таквото итн итн ...

ете тоа деца мои е европски дух :tv:

:pos2:
Ете овака а и поназад можете сите други да се едуцирате како еден „европјански“ израснат момак се понаша ... култура брее .. сите да научите ... и Бах да слушате за овака да се понашате :pos2:

Не види, ова ниво, е само вентил за тушење, ништо друго. Јас знам дека битлушанецот со тоа што го рекламира по блогови и по форуми, му штети на неговиот народ, и крајно го детерминира на секое ниво. Ова е само уживање, да се трешничи глава на некој провинциски простак, кој во животот освен ракија, тутун, пиперки, СМРТ ЗА Албанци... не чул друго...

Не види, ова ниво, е само вентил за тушење, ништо друго. Јас знам дека битлушанецот со тоа што го рекламира по блогови и по форуми, му штети на неговиот народ, и крајно го детерминира на секое ниво. Ова е само уживање, да се трешничи глава на некој провинциски простак, кој во животот освен ракија, тутун, пиперки, СМРТ ЗА Албанци... не чул друго...

не зборам за други ... зборам за тебе ... ти кој не испушташ да кажеш дека слушаш Бах и дека си Европјанин .. дека не се замараш со малограѓанштина .. а постовите твои се полни со неа ..

не зборам за други ... зборам за тебе ... ти кој не испушташ да кажеш дека слушаш Бах и дека си Европјанин .. дека не се замараш со малограѓанштина .. а постовите твои се полни со неа ..

Да го слушам Бах, моментално Албер Кинг, читам Хегел (малце е тежок ама ако), гледам од време на време фудбал, и сакам да шлапам сељаци, не поради супериорноста, туку поради она што покрај бескрајните шанси да се "отворат" себеси, и да пробат да се деалиенираат, тие се повеќе и повеќе стануваат робови на простачките нискоинтелегентни светови. Карање и литература да, дрвење муда и стигматизирање други како планинци и нецивилизирани, а себеси како некој добар фак-ман а во исто време ги користиш истите принципи и методи како нецивилизираните, се сметаш како добар-космополит, е тоа не го вари желудникот. Иначе ок е се.

Страдам од античко Македонскиот карачки континуитет. Во антиката лајнавено викаше дека Карале многу Македонците. ;)

... крем банан, три за сто, А-Бе, А-Бе, франк марк долар, мал...
Дечко дечко дечко... која е таа омраза, зарем толку ли ти сметаат Македонците и нивната историја, да беше Србин Бугар или Грк ќе те сватев, ама вака... како нивен сателит да си им.

Момче не, јас не креирам блогови наменети за проста македонска класа, да се храни со глупости и одамна побиени теории и тези. Како другарот ваш.

Блог крстен Македонска Историја, на кој што се расправа за пришелниот карактер на Албанците, секако недокументирано, левитирајќи секоја приказна до приказна.

http://makedonskaistorija.blog.com.mk/

Јас немам проблем со Македонците, но мнозина од нив, имаат прво проблем со самите себе, после со мене како дел од една ваква-таква етничка структура, и на крај со мене лично како единка.

Толку ли вас ви сметаат Албанците и нивната историја, па за да јајте то шо не се јади на секоја тема, поврзана или не-поврзана со Албанците и нивната историска генеза.

Како тука http://forum.kajgana.com/showthread...во-Британија&p=3642562&viewfull=1#post3642562

Момче не, јас не креирам блогови наменети за проста македонска класа, да се храни со глупости и одамна побиени теории и тези. Како другарот ваш.

Блог крстен Македонска Историја, на кој што се расправа за пришелниот карактер на Албанците, секако недокументирано, левитирајќи секоја приказна до приказна.

http://makedonskaistorija.blog.com.mk/
Значи според тебе во ред е да се има блогови и веб страни каде се прикажува Голема албанија и се шири национализам спрема Славо-Македонците, а некој кој си пишува за историјата со факти тоа не.

Јас немам проблем со Македонците, но мнозина од нив, имаат прво проблем со самите себе, после со мене како дел од една ваква-таква етничка структура, и на крај со мене лично како единка.
Она што те читам и те како имаш проблем.

Толку ли вас ви сметаат Албанците и нивната историја, па за да јајте то шо не се јади на секоја тема, поврзана или не-поврзана со Албанците и нивната историска генеза.

Како тука http://forum.kajgana.com/showthread...во-Британија&p=3642562&viewfull=1#post3642562
Како што реков боли вистината, вистина со факти и тоа боли, впатем толку многу си издишал ( смени тоа Бах-от иди малце на Нил Јанг ) што линкот ти е сосема... сосема за друго или пак под дифол Албанец = Муслиман, држи ресторан, добар човек, го сака нато и еу али затоа не го сака Србинот и Македонецот, мирољубив, антички народ, од век на навек бил тука, Илир, фактор за стабилност во регионот...

Не пиле, пак не научи пораката. Не го пикај газот, кај шо се мерат курој. (то беше пораката)

--- надополнето ---

Ете така, растураш, се знајш, абе партал се, алал да ти, оваков енциклопедиски дух ни имало ни ќе има. Измислен си бе дете, сигурно си Македонец?

Jas sum Makedonec...sigurno ti si izmislen da kreiras vojna i netrpelivost pomegu Albancite...Ne krijam,tetka mi e mazena za Albanec,i istoto sto ti go velam tebe,jas mu go velam i nego...E ova samiot si go barase...Koga ke gledas nepravdi ne e mozno da branis luge,koi napravile zlo na drzavata...Politickoto liderstvo na Albancite vo Makedonija e ednakvo na kriminal,mafijastvo itn...

За Албанци место никаде нема..

За Албанци место никаде нема..

heh taka li, glej da ne imas i ti nekoja tetka mazena za nekoj albanec, patem ako nemas kazi imam jas nekoi albanci kandidati odma ke dojdat da ti ja pucat, ne me svakaj pogresno, no barem da si najdat mesto vo drzavata :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom