- Член од
- 26 јуни 2006
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 0
sudbinata si ja gradi samiot covek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како е предодредена уште од нашето раѓање? Ова не го разбирам. Ајде сега да веруваме дека трите наречници доаѓаат кога ќе се родиме и ја одредуваат нашата судбина?kLiNkA напиша:sudbinata ni e preodredena uste od naseto raganje... taa e neizbezna... ne za dzabe vikaat "od sudbina ne se bega"...
И за тоа е виновна судбината? Ако бегаш од некоја работа повеќе пати, бегаш затоа што си одлучил ТИ така, а не затоа што судбината така сакала.kLiNkA напиша:ima mnogu dokazi za toa.. sto se ima slu4uvano ... da re4eme ti si begal od nekoja rabota poveke prati, i utredenta taa kao bumerang ke ti dojde u faca i toa tolku iznenadno... Taka da ja veruvam deka postoi sudbina i deka taa e neizbezniot del od nasiot zivot

Jas sepak mislam deka nie si ja kroime sudbinata.Vo daden moment ako razmislis dobro, moze da istrasiras podobar pat za sebe ,za mnogu raboti koga ne sme razmislile, a toa ponatamu ti go poremetilo zivotot ili del od nego,A mozelo da se izbegne,togas ni e najlesno e da si receme;E,... sudbina bilo taka ,sto ke pravis.Има луѓе и со таква судбина, да не можат да се мрднат од кревет, само пу, пу...viktorgg напиша:Ако судбина постои, и ако се ни е веќе запишано некаде, зошто живееме? Не мора да се мрднеме од кревет, судбината ќе среди се нели???