Студирање во Словенија

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Само едно многу ме плаши како ке поминам на матурата посто ги гледале оценките од матура 60 % а 40% од свидетелства ко шо разбрав :confused:
точно си разбрал , така е ;) иначе и мене денес ми стаса писмо од Словенија , во кое се објаснува кои се чекорите за доставување на документите.

Zavisi so ke napravam na matura toa me plasi ... so sreka prijatele pa mozebi ke imame sreka a btw so fax planiras

Дај бе кажете има некој шо има аплицирано на информатичките факултети во Љубљана или Марибор , оти ми требаат некои информации :/

Има некој заинтересиран за мастер во Љубљана, на економски?

Заврши аплицирањето за студии во Словенија?

dechki znaj nekoj do koga treba najdocna da se ispratat dokumentite (diploma,sveditelstav i takvi chuda) vo ljubljana?

Здраво, студирам на УКИМ и прва ја завршив навреме со просек над 9,6. Ме интересира ако некој знае дали е можно во 2ра или 3та година да се префрлам во Љубљана? Дали признаваат дел од положените испити и ќе продолжам да го слушам тековниот семестар или ќе треба да почнам од прва година?

Здраво, студирам на УКИМ и прва ја завршив навреме со просек над 9,6. Ме интересира ако некој знае дали е можно во 2ра или 3та година да се префрлам во Љубљана? Дали признаваат дел од положените испити и ќе продолжам да го слушам тековниот семестар или ќе треба да почнам од прва година?

Прати им меил сигурно ќе ти одговорат.

Пратив и чекам одговор ама сакам да знам искуство од некој шо веќе го направил ова, каква е процедурата и сл. :)

Е тоа незнам но има шанси да ти признаат, сигурно ќе ти објаснат преку меил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom