Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друштво прво да ве прашам освен во Скопје и на приватниот во Свети Николе на друго место во МК има ли каде да се студира Психологија ?
А друго што ме интересира дали е тешко да се влезе на уким ? поконкретно прашувам за случај со дете што има одличен успех ама завршен испит место државна матура ?
Коралин колку кошта година на МИТ ? На Славјанскиот во Св. Николе било 900 или 1000 евраMислам дека и на МИТ има психологија.
Инаку за влегување на УКИМ има многу јака конкуренција, и секоја година се запишуваат се повеќе. Затоа малце потешко би било да влезе со завршен испит, ама у секој случај нека се праша на студентски како оди вреднувањето на завршниот испит![]()
Кој факултет е МСУ ?nekoj se zapisa na psihologija na MSU??
![]()
Не би знаела точно да ти кажам пошто јас сум на УКИМ, ама мислам дека е поскап од Славјанскиот. Инаку бидејќи се имам распрашувано за приватниве кој е најквалитетен, Славјанскиов е, така да ако се оди на приватен препорачувам оваКоралин колку кошта година на МИТ ? На Славјанскиот во Св. Николе било 900 или 1000 евра![]()
Ти благодарам многу.Не би знаела точно да ти кажам пошто јас сум на УКИМ, ама мислам дека е поскап од Славјанскиот. Инаку бидејќи се имам распрашувано за приватниве кој е најквалитетен, Славјанскиов е, така да ако се оди на приватен препорачувам ова![]()